Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nouă dispută între Alina și Sabrina. Ce vorbe dure și-au aruncat fetele și care a fost motivul

Alina și Sabrina și-au aruncat vorbe dure la tv, iar disputa lor a pornit de la un lucru banal. Cele două concurente s-au certat pe o rochie. Ce s-a întâmplat între ele.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nouă dispută între Alina și Sabrina. Ce vorbe dure și-au aruncat fetele și care a fost motivul Galerie
Mireasa 2022, sezonul 5. Nouă dispută între Alina și Sabrina. Ce vorbe dure și-au aruncat fetele și care a fost motivul | Antena 1

Iată că Sabrina și Alina au ajuns din nou să-și arunce vorbe și să-și reproșeze lucruri, însă totul a pornit de această dată de la o simplă rochie. Ambele concurente susțin că dețin respectiva rochie. Sabrina spune că ea a purtat-o la un revelion, iar Alina susține că o are de o la o prietenă pe nume Mihaela care i-ar fi oferit mai multe rochii atunci când a intrat în casă.

Alina și Sabrina de la Mireasa au avut parte de un conflict din cauza unei rochii. Ce s-a întâmplat

Alina și Sabrina au mers la Capriciile Iubirii unde au dezbătut în continuare subiectul rochiei pe care amândouă susțin că o dețin.

„Ce face rochia aia neagră pe pat?”, întreabă Sabrina.

„Aia e a mea”, spune Sabrina. „Nu, Sabrina, e a mea”, spune Alina. „Eu am adus-o de acasă”, spune Sabrina. „E rochia mea, de la Mihaela”, spune Alina.

„E a mea, mi-am adus-o din partea cealaltă”, spune Sabrina. „Le cer telefonul să-mi arate dacă e a mea. Nu ai cum să ai rochie ca a mea”, spune Sabrina. „Fix la fel mi-am adus și eu de acasă”, spune Alina.

„Să te uiți în valiza, că mama a postat poză cu rochia, să ceri și tu”, spune Sabrina.

Elena și Doamna Elena și-au aruncat vorbe dure la Capriciile Iubirii

Doamna Elena și Elena au ajuns la o ceartă de proporții, deși au fost foarte bune prietene. Totul a pornit de la o cutie de lapte de soia pe care Elena și-a comandat-o, însă nu a venit. La acel moment, Doamna Elena a avut o reacție destul de dură cu privire la acest subiect, iar Elena a condamnat ieșirea femeii.

Iată cum a decurs conversația ei atât în casă, cât și la Capriciile Iubirii:

„Știi ce nu a venit? Lapte de soia”, spune Doamna Eleonora. „Las-o încolo, are două cutii în partea cealaltă de cocos, las-o!”, răspunde Doamna Elena.

Doamna Elena și Elena au dezbătut discuția la Capriciile Iubriii.

„Am venit cumva la regim, la program. Să-mi facă cineva regim ce să mănânc, te rog să-ți vezi de treaba ta. Deja e prea de tot”, spune Elena.

„Elena, oprește-te, că ai mâncat mâncare cu noi, nu ai venit cu rețetele tale de acasă”, spune Doamna Elena. „Nu am venit? Înseamnă că ai ținere de minte foarte puțină”, spune Elena.

„Nu mă jigni că ai de muncă cu mine, pune-ți lacăt la gura aia, vorbești prea mult și fără rost”, spune Doamna Elena.

„Ce vezi în mine, vezi în tine. Zici că le comand din banii tăi”, spune Elena. „Îți torn în cap iaurturile cu fructe și te spăl pe cap cu ele. S-a ajuns aici, e clar”, spune Doamna Elena.

Mireasa, sezon 5. Nora, apariție lipsită de inhibiții la piscină. Cum arată fosta concurentă într-un costum de baie min... Mireasa 2022, sezon 5. Noi probleme medicale pentru Nora. Ce se întâmplă cu ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x