Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin

Sabrina și Perneș au fost declarați, de o parte a casei, ca fiind cel mai slab cuplu. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin Galerie
Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin | Mireasa

După nominalizarea cuplului Sabrina-Perneș la categoria cel mai slab cuplu, cei doi sunt extrem de supărați. Chipul lor spune mai multe decât încearcă ei să explice. Caută răspunsuri și băieții încep să vorbească tot mai mult despre posibilitatea eliminări, aducând susținătorii în discuție.

Aceștia sunt de părere că toți susținătorii celorlalte cupluri vor vota împotriva lor. “Cei mai fanatici te vor câștigător!”, intervine Sese.

Cele două subiecte care înfierbântă casa Mireasa zilele acestea sunt dezvăluirile la adresa Yanei și votul din gala de sâmbătă. Reproșurile s-au aruncat din toate direcțiile, iar ecourile conflictului au răsunat până târziu în noapte.

Sabrina Și Perneș nu sunt deloc crezuți de colegii din casă. În direct, discuțiile au luat o turnură neașteptată

Teoria lui Perneș este că admiratorii concurenților îi vor vota să plece: “E un moment oportun pentru ei să facă acest lucru. Eu așa gândesc, spune Perneș.

“După limbajul trupului vostru se vede că nu e chimie”, spune Elena, justificându-și votul. Părerile sunt împărțite. De exemplu, Larisa a început să plângă când a văzut că cei doi au intrat în cursa de eliminare.

În direct, Andrei și Perneș și-a aruncat cuvinte dure. Între ei pare să fie o concurență acerbă și o luptă strânsă a orgoliilor. Dacă Andrei a ales să fie mai diplomat, Perneș nu s-a abținut deloc.

"Eu am clasă, mulți nu au! Păcat că tu nu ai", spune Andrei.

“Prietene, ești un porumbel de grădină!”, îi spune Perneș lui Andrei. Auzind cele spune, Yana nu a fost deloc încântată și a avut o reacție care a dat de înțeles cât de dezagreabilă a fost remarca lui Perneș: "Lipiturca aia care are găteje în picioare", a spus Perneș. Cu toate astea, el susține că vorbea de Andrei.

“Îmi denigrează iubita”, susține Andrei. Cei doi își aruncă replici acide, iar Andrei este deranjat de cuvintele pe care le folosește Perneș la adresa iubitei sale.

"Aș ruga pe fiecare să-și vadă de treaba lui, pe mine ce mă deranjează în momentul de față este că se denigrează imaginea iubitei mele", spune Andrei.

Băiatul a fost deranjat de votul de neîncredere oferit de acesta la adresa cuplului pe care îl formează cu Sabrina.

Mireasa 2022, sezonul 5. Viața Yanei, un mister pentru Andrei. Băiatul bănuiește că ea are probleme de sănătate... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara, revoltată pe Yana în privința vizitei la medic. Ce a deranjat-o pe mama lui Andr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x