Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș i-a pregătit o surpriză Sabrinei. Cuplul lor trebuie să sărbătorească o lună de relație

Perneș i-a pregătit o surpriză de proporții Sabrinei. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, concurentul a decis să sărbătorească o lună de relație și tot ce a fost frumos între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș i-a pregătit o surpriză Sabrinei. Cuplul lor trebuie să sărbătorească o lună de relație Galerie
Perneș i-a pregătit o surpriză de proporții Sabrinei | Antena 1

Colegii din casa Mireasa le-au fost alături și au ciocnit un pahar de șampanie cu ei. Sabrina a ținut din nou să lămurească lucrurile și a vrut să tragă adevăratele concluzii.

Perneș i-a pregătit o surpriză Sabrinei

Cu toate acestea, Perneș a spus că s-a concentrat prea mult pe relație și a pus prea multă presiune pe ceea ce a fost între ei. Sabrina a spus că nu are ce să discute și că se simte deranjată de tot ceea ce se întâmplă.

Nu gândesc la fel și nu sunt pe același traseu a spus fata și cu atât mai puțin nu vrea îmbrățișări din partea lui Perneș. Aniversarea s-a ținut, dar nu a existat o concluzie.

Perneș a spus că nu vrea să mai simtă tensiune între ei, iar Sabrina a spus că atâta timp cât nu se discută despre relația dintre ei, ea nu mai are deloc gânduri negative. Fata nu mai vrea o relație cu el și a spus acest lucru cu subiect și predicat.

Întrebată de Simona Gherghe, Sabrina a spus că a apreciat gestul, dar nu se justifică ceea ce a făcut el având în vedere că nu mai formează un lucru. Perneș a spus că până ieri credea că mai sunt șanse de împăcare, mai avea speranțe și își dorea o discuție serioasă. De aseară, aceasta a spus că nu mai vrea să vorbească despre această relație.

Perneș a luat o decizie. Acesta a vorbit cu Cosmin după ce a încercat să o recucerească pe Sabrina. Băiatul a spus că a făcut tot pentru relația lor, dar acum totul este despre el și despre fericirea lui.

"Din această seară, totul este gata în mintea mea. Până acum totul a fost doar vizual. Dar datorită eu am văzut cât pot să lupt pentru ceea ce vreau", a mai spus Perneș.

Și în discuția cu Aron, Perneș a spus că nu mai vrea să lupte și vrea să fie fericit. Cea mai mare durere a lui Perneș este faptul că Sabrina nu a fost sinceră cu el.

Sora lui Perneș și-a dorit să vorbească cu Sabrina

Andrada, sora lui Perneș, a intervenit telefonic în emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii și i-a oferit câteva sfaturi Sabrinei.

După ce Perneș a vorbit cu mama lui după Gala de sâmbătă, iar Sabrina și-a auzit atât verișoara, cât și mama, sora băiatului a intervenit și ea telefonic.

”Bună, Sabrina. Speram să fie totul mult mai frumos, dar se pare că nu a fost încă. Sper să fie până la urmă bine, în primul rând să fiți voi bine. Indiferent de ce o să fie între voi sau ce o să fie, să știi că noi nu suntem supărați pe tine. Suntem supărați pe situație, într-adevăr. Să nu-ți faci vreo idee, vreodată, că ești judecată din partea familiei lui.

Ce-ți mai sugerez, toată lumea are nevoie de o vorbă de la tine, să știe că ești bine. Andrei (n.r. Perneș) a vorbit, a zis părerea lui. Vreau să știu și părerea ta, să știm care e opinia ta și ce îți dorești cu adevărat. Legat de tine, nu doar de relație”, a zis Andrada la Mireasa Capricile Iubirii de la Antena Stars.

Sabrina nu a știut să răspundă și Perneș a subliniat că ea trebuie să știe ce vrea, nu e cazul să afle și restul lumii. ”Multă lume mă întreabă cum văd situația și eu nu o văd atât de gravă. Văd că fratele meu nu este în apele lui, dar nu este din cauza Sabrinei. Este din cauza situației. Adică sunt două persoane care au fost într-o relație, niciodată nu a fost unul singur. Aici doi sunt de vină mereu.”, a mai adăugat Andrada.

Mireasa 2021, sezon 3. După ce în live i-a propus să fie logodnica lui, acum Alin a cerut-o în căsătorie pe Cosmina... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo au avut certuri în cuplu. Ce au cei doi de discutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x