Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat

Sabrina a fost cea care a pornit cu pași mici în cunoașterea cu Perneș.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat Galerie
Perneș și Sabrina și-au dus relația la nivelul următor | Antena 1

Au fost momente în care a reacționat și a spus că nu îl mai vrea, dar el i-a fost mereu alături.

Perneș și Sabrina formează un cuplu

Chiar dacă a fost respins de mai multe ori, Perneș i-a fost mereu alături Sabrrinei și iată cu perseverența lui a dat roade. Sabrina a spus că s-a îndrăgostit treptat, iar acum vrea să stea mereu în preajma lui.

Se simte iubită, protejată și respectată. Cei doi s-au sărutat aseară, iar imaginile s-au difuzat azi în emisia live. Gabriela Cristea i-a întrebat dacă sunt un cuplu, iar cei doi au spus da imediat.

Sabrina regretă că l-a îndepărtat pe Perneș

Sabrina și Perneș au discutat la o cină romantică despre faptul că fata a decis să se lase influențată și să-l îndepărteze pe concurentul de la Mireasa sezon 5.

La cină luată în casa fetelor și mamelor, cei doi au stat de vorbă deschis și au realizat că se plac cu adevărat. Perneș i-a explicat faptul că nu este violent, un lucru de care Sabrina se temea.

După discuția avută, concurenta a revenit la sentimente mai bune față de el.

”Poate am făcut o greșeală, am dat cu piciorul unei cunoașteri sau relații, de care m-aș fi putut bucura. Nu cred că aș putea avea ceva cu cineva din casă. Nu am simțit cu nimeni din casă ce am simțit cu Perneș”, a zis Sabrina.

În emisia live, Simona Gherghe a întrebat-o pe fată dacă ea și Perneș se află într-o cunoaștere.

”Suntem bine, mi-a plăcut și mie... Suntem foarte bine. M-am gândit mult. Mi-a părut rău că am pus stop și o luăm ușor. Suntem într-un început de cunoaștere”, a mai spus fata.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat în pauză cu Aron, Alexandra și bunica Elena. Cearta a stârnit alte discuții... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, victima abuzului domestic. A povestit cu lux de amănunte situațiile care au traumatizat-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x