Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Primele imagini cu Juliana, viitoarea concurentă din casa Mireasa. Ce ce gânduri intră în competiție

Juliana a spus că intră în competiție pentru experiența în sine și cei din casă nu trebuie să se îngrijoreze pentru că nu va încerca să se bage în cupluri.

Mireasa 2022, sezonul 5. Primele imagini cu Juliana, viitoarea concurentă din casa Mireasa. Ce ce gânduri intră în competiție Galerie
Juliana a spus că intră în competiție pentru experiența în sine | Antena 1

Tânăra are 22 de ani, vrea să urmeze o carieră muzicală sau să devină prezentator tv. Acum este la master la Facultatea Româno-Americană.

Juliana este zodia Gemeni. Tânăra a practicat dansuri, a jucat volei, dar acum merge la sală doar pentru întreținerea corporală. Viitoarea concurentă are 1.64 metri și iubește animalele de companie.

Juliana e invitată azi la Mireasa Capriciile iubirii, singură, doar alături de mame. Viitoarea concurentă va veni fără mască.

Ce face Simona Gherghe în izolare

Simona Gherghe a fost infectată cu coronavirus și a trebuit să intre în izolare la domiciliu. Prezentatoarea Mireasa și-a informat fanii cu privire la starea sa de sănătate și la activitățile din carantină.

Simona Gherghe a povestit pe contul său de Instagram cum după ce ia câteva medicamente care să o ajute în lupta împotriva coronavirusului se bucură de jocurile copiilor săi. Simona Gherghe este mama a doi copii superbi, pe care i-a surprins la joacă.

Prezentatoarea TV a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care Vlad și Ana se află printre jucăriile întinse pe podea.

„Între două pastile anti Covid și dozele de vitamine, mă uit la copii cum se joacă și înșiră prin casa toate obiectele care le suscită interesul. Îmi place să-i observ cum își construiesc propriile jocuri. Nu cred că este o bucurie mai mare decât să-ți vezi copiii cum își trăiesc vârsta. Vlad ne-a spus că vrea să fie mic, când o să se facă mare”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram.

Simona Gherghe a lipsit din platoul emisiunii Mireasa, fiind înlocuită de prezentatoarea de la Mireasa-Capriciile iubirii, Gabriela Cristea. Ulterior, vedeta a explicat că motivul absenței sale a fost infectarea cu SARS-CoV-2.

„Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie si pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor si toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi”, a scris Simona Gheghe pe rețelele sociale.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a confesat în fața Sabrinei. Pe cine place din casa Mireasa... Mireasa 2022, sezon 5. Cine e și cum arată Juliana Cassie, noua concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x