Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Proba costumelor în fața părinților. Concurenții au avut foarte multe emoții

A venit ziua în care concurenții au avut proba costumelor în fața părinților. Primii care au proba au fost băieții.

Mireasa 2022, sezonul 5. Proba costumelor în fața părinților. Concurenții au avut foarte multe emoții Galerie
Proba costumelor în fața părinților | Antena 1

Știre în curs de actualizare!

Au venit părinții lui Sese, părinții lui Perneș și fratele lui Valentin. În platoul emisiunii au rămas Andrei, Răzvan, bunica Elena, doamna Eleonora și doamna Mioara.

Ce costume și-au ales băieții pentru ziua căsătoriei

Primul care a venit în living-ul casei Mireasa cu costumul de mire pe el a fost Valentin. Acesta și-a ales un costum închis la culoare, dar cu sacou bleumarin cu sclipici. Acesta a spus că mai are nevoie de câteva ajustări, dar este mulțumit de rezultat. Concurentul a fost bucuros să-și vadă fratele. Dani, fratele lui Valentin a spus că Alina este ok, dar cel mai important este să-i placă lui Valentin.

Următorul care a făcut proba costumul de mire a fost Perneș. Mama sa a avut foarte mari emoții să-și vadă fiul gata de însurătoare. Perneș a ales pentru ziua cea mare un sacou colorat, cu vestă, cămașă neagră și pantaloni negri. Concurentul a optat și pentru o broșă și pantofi maronii. Acesta are nevoie ca pantalonii să fie mai lungi pentru a arăta impecabil în marea finală.

Sese a intrat ultimul în living-ul casei mireasa. Acesta a ales tot un costum închis la culoare, cu cămașă albă și papion vișiniu. Deși și-a dorit un sacou galben, pe parcurs decizia s-a schimbat. Mama lui Sese a spus că arată bine fiul ei și că-i place ceea ce vede.

Ce rochii de mireasă au ales fetele

Elena și mamele din casa Mireasa le-au admirat pe concurentele care fac proba rochiei de mireasă în fața părinților. La Giovana au venit mama și sora, la Sabrina au venit mama și mătușa, iar pentru Alina a venit fratele acesteia.

Prima care a pășit în living în rochie de mireasă a fost Alina. Fratele ei a spus că nu se gândea să plece căsătorită din casa Mireasa. Alina a ales o rochie cu dantelă în partea de sus, stil prințesă. Aceasta și-a îmbrățișat fratele și amândoi au avut emoții la revedere. Chiar și Simona Gherghe s-a emoționat când a văzut-o pe Alina.

Sabrina a pășit următoarea în living. Mama sa a lăcrimat la vederea tinerei și au curs lacrimi de fericire. Iubita lui Perneș a spus că se simte foarte bine în rochie și că se simte foarte bine.

Giovana a venit și ea îmbrăcată în rochie de mireasă în living. A fost primită cu aplauze și și-a îmbrățișat sora și mama minute în șir. Sora Giovanei a plâns, iar concurenta a spus că este foarte mulțumită de rezultat.

După ce toate fetele au probat rochiile, Simona Gherghe le-a oferit Alinei, Giovanei și Sabrinei un voucher de 1000 de lei din partea brand-ului care le-a creat rochiile pentru marea finală din data de 18 iulie 2022. Doamna Mioara a fost cea care a primit plicul pentru Yana.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum se pregătesc concurenții de plecare. Ce gânduri au înainte de marea finală... Mireasa 2022, sezonul 5. Dansul mirilor - repetiție în direct pentru cuplurile de la Mireasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x