Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Rezultatul votului! Publicul a decis cine sunt preferații săptămânii

În gala din 29 ianuaarie 2022, publicul a putut afla cine sunt favoriții și care este rezultatul votului de la Mireasa, sezonul 5.

concurentii din casa mireasa de la antena 1, sezonul 5 Galerie
Publicul a decis în gala din 29 ianuarie 2022 cine sunt favoriții acestei săptămâni | Antena 1

În ediția din 29 ianuarie 2022, Simona Gherghe a anunțat care a fost alegerea publicului. S-a dezvăluit astfel cine este mama săptămânii, ce fată este preferată și cine a fost ales băiatul săptămânii!

Care este rezultatul votului publicului în ediția din 29 ianuarie 2022 a show-ului Mireasa

De data aceasta, Eleonora a fost desemnată ca fiind mama săptămânii, în gala din 29 ianuarie 2022 a show-ului Mireasa, de la Antena 1.

„Mulțumesc tuturor telespectatorilor pentru încrederea acordată și sper că nu o să-i dezamăgesc, nici pe ei și nici pe voi. Vă mulțumesc din suflet”, a zis aceasta, surprinsă în mod plăcut de rezultatul votului.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au dat cărțile pe față și au zis ce părere au despre băieți. Giovana s-a îndrăgostit

„O să prezentăm top 3, fiindcă ele au imunitate din partea telespectatorilor. În curând vom începe eliminările, așa că imunitatea este importantă. Pe lângă imunitatea celor trei locuri, primul loc va primi și o oră în casa fetelor pentru băiatul săptămânii și la fel și pentru fata săptămânii, care va primi un loc în casa băieților”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Pe primul loc în topul preferințelor publicului a fost Sabrina, care s-a emoționat extrem de tare când a aflat că este mireasa săptămânii. Aceasta a fost urmată apoi de Giovana și de Nora.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa, dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Băieții au „studiat-o” și au dat verdictul! Ce au zis

În rândul băieților, ierarhia i-a adus locul al treilea lui Sese. Pe locul doi s-a clasat Perneș, iar băiatul săptămânii este Valentin!

„Nu-mi vine să cred, vă mulțumesc din suflet, am emoții cât încape! Vă mulțumesc pentru apreciere și susținere!”, a zis acesta plin de emoții, la auzul veștii date de Simona Gherghe.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa ca să savurezi tot momentul.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa 2022, sezonul 5. Mamele au decis pe cine blochează! Cu cine au ales fetele să se întâlnească... Mireasa 2022, sezon 5. De ce a blocat-o bunica Elena pe Giovana pentru a nu se așeza în spatele lui Sese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x