Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina îi reproșează lui Perneș cuvintele pe care le-a spus despre ea

Sabrina a fost deranjată de cuvintele pe care Perneș le-a spus despre ea. Băiatul a spus că și-a bătut joc de el și că nu a fost de la început interesată de el.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina îi reproșează lui Perneș cuvintele pe care le-a spus despre ea Galerie
Sabrina nu mai suportă cuvintele spuse de Perneș | Antena 1

Perneș a spus că Sabrina a putut să se deschidă cu toată lumea mai puțin cu el. Pe concurent l-a deranjat că Sabrina a fost foarte deschisă atunci când a fost la task-ul cătușelor cu Leo, dar numai cu el nu a reușit să lege nimic.

Ce îi reproșează Sabrina lui Perneș

Cu alte cuvinte, Perneș spune că el a fost singurul concurent cu care nu a putut să lege nimic din casa Mireasa. Chiar și Andrei a fost adus în discuție. Perneș mai spune că Sabrina nu are cum să aibă o discuție serioasă și matură cu el.

Sabrina nu mai suportă să ofere explicații. Perneș i-a spus Alinei că vrea să poarte o discuție cu Sabrina, dar că este ultima. Alina l-a sfătuit să plece pentru că este nervos și e posibil ca mai apoi să regrete.

În emisia live de azi, Perneș a promis că nu mai vrea să discute cu Sabrina. Fata a spus că nu mai suportă să dea explicații. Perneș a fost din nou nemulțumit că Sabrina l-a ales pe Andrei la task-ul de aseară, chiar dacă acesta a jignit-o în trecut.

Perneș i-a pregătit o surpriză Sabrinei

Perneș i-a pregătit o surpriză de proporții Sabrinei. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, concurentul a decis să sărbătorească o lună de relație și tot ce a fost frumos între ei.

Colegii din casa Mireasa le-au fost alături și au ciocnit un pahar de șampanie cu ei. Sabrina a ținut din nou să lămurească lucrurile și a vrut să tragă adevăratele concluzii.

Cu toate acestea, Perneș a spus că s-a concentrat prea mult pe relație și a pus prea multă presiune pe ceea ce a fost între ei. Sabrina a spus că nu are ce să discute și că se simte deranjată de tot ceea ce se întâmplă.

Nu gândesc la fel și nu sunt pe același traseu a spus fata și cu atât mai puțin nu vrea îmbrățișări din partea lui Perneș. Aniversarea s-a ținut, dar nu a existat o concluzie.

Perneș a spus că nu vrea să mai simtă tensiune între ei, iar Sabrina a spus că atâta timp cât nu se discută despre relația dintre ei, ea nu mai are deloc gânduri negative. Fata nu mai vrea o relație cu el și a spus acest lucru cu subiect și predicat.

Întrebată de Simona Gherghe, Sabrina a spus că a apreciat gestul, dar nu se justifică ceea ce a făcut el având în vedere că nu mai formează un lucru. Perneș a spus că până ieri credea că mai sunt șanse de împăcare, mai avea speranțe și își dorea o discuție serioasă. De aseară, aceasta a spus că nu mai vrea să vorbească despre această relație.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo tot discută despre relația lor. Ce s-a schimbat în ultimele ore... Mireasa 2022, sezon 5. Reacția doamnei Dana când i s-a spus că Leo nu ia atitudine din cauza sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x