Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș au stat din nou separați la petrecere. Larisa crede că nu vor mai forma un cuplu

Sabrina și Perneș s-a certat din nou la petrecere. Fata a vrut din nou să stea singură, dar Perneș a tot insistat că vrea să-i fie alături.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș au stat din nou separați la petrecere. Larisa crede că nu vor mai forma un cuplu Galerie
Sabrina și Perneș au stat din nou separați la petrecere | Antena 1

Potrivit Sabrinei, cearta dintre ei a pornit din gală, iar discuțiile dintre ei au escaladat. Sabrina a spus că nu mai vrea să stea în competiție și că relația lor nu are niciun viitor.

Sabrina și Perneș au stat din nou separați la petrecere

Băiatul spune că pentru Sabrina Larisa este cea care contează mai mult. Perneș este extrem de supărat, spune că i-a ajuns totul și i-a dat iubitei sale să aleagă: fie relația cu el, fie prieteniile din casă. Larisa spune că relația lor nu va continua în afara casei.

Sabrina spune că nu mai suportă să-l audă pe Perneș cum dramatizează și l-a lăsat din nou singur. Fata a mers la Larisa și la doamna Dana, în timp ce Perneș le spunea Giovanei și lui Sese că ea nu discută și că preferă compania altor persoane.

Perneș simte că nu mai poate și că nu înțelege cum Sabrina poate discuta cu toți, dar cu el nu. Simona Gherghe le-a spus că problema dintre ei este felul în care gestionează conflictul. Sabrina crede că soluția este depărțirea.

Perneș s-a schimbat la față când a auzit ce spune Sabrina despre viitorul lor

Sabrina de la Mireasa sezon 5 nu e sigură că dorește să locuiască la Cluj, spre surprinderea lui Perneș, care credea că lucrurile sunt deja stabilite.

”Mă mărit, dar poate nunta nu aici. Sunt chestii afara pe care trebuie să le mai verific. Mă refer la problemele de afară. Oricât ai zice, banii sunt o problemă tot timpul. Se ceartă majoritatea familiilor de la bani. Mutatul, toate astea, cu locuitul, pusul, aranjatul... vor fi o grămadă de discuții pe temele astea și ce faci, stai iar din ceartă în ceartă?! Nu... Și să știi că nu poți să pleci pentru că ești căsătorită.

Am zis, nu-mi asum un divorț, niciodată în viața asta. Și nici să fiu nefericită nu-mi asum, doar pentru că m-am căsătorit și să rămân acolo.”, a zis Sabrina, în timp ce își făcea unghiile.

Ea a subliniat că este îngrijorată pentru faptul că și-ar părăsi casa pentru a merge la Cluj, unde ar locui cu chirie. ”Eu am apartamentul meu, ne mutăm la mine, stăm la mine. El nu are nimic, ce fac?! Mă bazez pe ce?! Mie mi se pare puțin trist faptul că mă duc să locuiesc în chirie în Cluj, în loc să... Când eu la mine nu plătesc nimic, mă duc și plătesc în Cluj în loc să stau la mine acasă.”

Lui Perneș nu i-a plăcut ce a auzit: ”Habar nu aveam de lucrurile astea, în condițiile în care noi am discutat lucrurile astea. Eu nu am pus accentul pe un apartament, nu a fost pentru mine pentru că m-am tot mutat.

I-am zis foarte clar, noi în prima fază putem să stăm într-o chirie, să vedem dacă te acomodezi cu Clujul, dacă o să-ți placă, iar dacă-ți place căutăm loc să ne facem o casă, nu un apartament.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin s-au certat din nou. De la ce a pornit totul acum... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au logodit la mare. Fata a spus un DA hotărât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x