Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat. Ce au avut cei doi de discutat

Sabrina și Perneș au avut din nou o discuție serioasă. Fata i-a reproșat iubitului ei că este mereu agitat și nervos, iar Perneș a spus că este foarte tăioasă în cuvinte la adresa lui.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat. Ce au avut cei doi de discutat Galerie
Sabrina și Perneș s-au certat | Antena 1

Se agravează conflictul dintre Sabrina și Perneș? Concurentul a întrebat-o pe iubita sa dacă se vede în viitor alături de el, dar aceasta a spus că nu.

Sabrina și Perneș s-au certat

Perneș a spus că dacă fata nu mai vrea o relație, acesta este momentul să pună punct relației lor. S-au ridicat de pe canapea și a rămas totul în coadă de pește.

Ezitările Sabrinei l-au determinat pe Perneș să ia o decizie. Acesta a spus că o va lăsa în pace ca să-și dea seama fata ce vrea cu adevărat. Cu toate acestea, după numai 20 de minute, acesta a mers din nou la iubita sa și i-a spus că o vrea alături de el numai dacă simte.

"Când doi oameni nu se potrivesc, oricât ar încerca, nu va merge. Nu mă simt ok în relația aceasta. Îmi doresc mai mult, mai ales de la o relație care trebuie să ducă la o căsătorie", a spus Sabrina.

Fata a spus că nu-i place deloc situația în care se află. Aceasta s-a deschis în fața Larisei și a spus că deși dezamăgește mulți oameni, nu poate mai mult. Doamna Dana a sfătuit-o să ia cea mai bună decizie pentru ea.

Care sunt sentimentele Sabrinei față de Perneș

Sabrina nu iubește, deși Perneș vrea să creadă acest lucru.

Fata a plâns azi în live și a spus că o doare că va suferi mama sa. Sabrina a spus că vrea să se oprească pentru că simte că nu va ajunge să-l iubească așa cum trebuie. Deși spune că a încercat cu Perneș, nu poate mai mult față de el. Sabrina a spus că nu este fericită în această relație.

Perneș când a auzit aceste cuvinte, a încurajat-o să facă ce simte. Sabrina a pus punct relației lor în gala live de azi, iar Perneș a înțeles și respectă tot ceea ce se întâmplă între ei.

Perneș a spus că a greșit când a oferit prea mult și a fost tot timpul lângă ea, dar este om și are multe de învățat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo, Sabrina și Perneș au avut câștigat task-ul cătușelor. Cum s-au bucurat de o noapte... Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au votat dacă îl mai vor pe Cosmin în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x