Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese a cunoscut fetele. Cum a decurs întâlnirea cu Andreea

Cătălin Seserman are 27 de ani, este din Botoșani, iar de meserie este barman. Pentru el, mersul la sală este o relaxare, iar acolo uită de toate.

Cătălin vrea o familie mare, cu doi copii

Antena 1

Acesta a spus că a învățat de la părinți și după divorțul părinților viața sa s-a schimbat radical. Bunicii au fost cei care au avut grijă de el și de fratele lui, dar o a doua lovitură a fost când buncii au murit.

Sese a cunoscut fetele

Concurentul plânge și acum când își amintește de acele clipe. Acum însă vrea să treacă peste toate piedicile din viața lui. Vrea ca viitoarea logodnică să fie frumoasă, cu un corp atletic, să fie zâmbitoare și glumeață.

Acesta spune că nu îl deranjează ca femeia vieții lui să fi foat în trecut căsătorită sau sa fi practicat serviciile de streaming pentru adulți. Acesta a mai fost logodit în trecut, dar a fost dezamăgit după ce partenera sa s-a regăsit în brațele altui bărbat.

Cătălin vrea o familie mare, cu doi copii, dar spune că sentimentele lui se câștigă greu. Oferă echilibru în relația de cuplu și vrea de la partenera lui să fie pe sufletul său.

Sese a intrat azi în casa fetelor și a mamelor, iar reacția fetelor a fost una copleșitoare: "E mai frumos în realitate".

Cătălin a avut un blind date cu Andreea

Cei doi au avut un blind date și s-au pregătit așa cum au știut ei mai bine. După ce s-au aranjat, emoțiile au început să-și spună cuvântul.

Cătălin i-a spus din prima că a venit la emisiune să-și găsească pe cineva și este pregătit să facă și nunta. Cei doi și-au spus ce au considerat, iar Andreea l-a atenționat că este o fire mai dificilă și trebuie să aibă multă răbdare cu ea.

Sese a spus că nu se aștepta să afle atât de multe informații despre Andreea. Chiar și la întemeierea familiei sunt la fel de nerăbdători, iar Cătălin a apreciat că aceasta știe ce vrea de la viață. Andreea spune că concurentul este sensibil și drăgăstos, lucruri care o atrag foarte mult pe ea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e deja îndrăgostit. Ce fată i-a picat cu tronc după prima întâlnire... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în conflict cu mamele din casa Mireasa. Ce a vrut concurenta să spună...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x