Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Situație excepțională în competiție. Ce se va întâmpla cu Yana

Yana nu mare viză pentru a sta în România. Concurenta are la dispoziție 48 de ore să părăsească țara, altfel va primi interdicție de 5 ani pe teritoriul României.

Mireasa 2022, sezonul 5. Situație excepțională în competiție. Ce se va întâmpla cu Yana Galerie
Situație excepțională în competiție | Antena 1

Fata a mers să discute acest lucru cu iubitul ei, Andrei. Yana a spus că are două variante: fie stă până la finală și primește deport, fie pleacă în Moldova. Andrei a încercat să găsească cea mai bună variantă pentru ei și i-a spus iubitei sale că vrea să plece cu ea.

Situație excepțională în competiție

Băiatul doamnei Mioara a spus că el nu mai are niciun rost în competiție, iar Yana a spus că nu vrea să-l lase aici și să plece acasă fără el. Andrei a spus că el este dispus că se însoare cu ea, că este fericit alături de ea, chiar dacă își asumă riscul că familia îl va da deoparte.

Andrei: "Eu consider că ești omul care mie îmi trebuie."

Întrebată de Andrei dacă vrea să-i fie soție, Yana a spus că se vede alături de el pe viitor, dar că pentru ei căsătoria în acest punct al relației este un pas foarte mare.

Simona Gherghe a anunțat că Yana trebuie să plece din România în câteva ore și totul depinde doar de ea pentru a-și rezolva situația cu actele. Prezentatoarea TV le-a oferit posibilitatea de a petrece această noapte împreună, la un hotel, pentru a avea o discuție fără camere.

Andrei a spus că amândoi sunt de părere că e prea devreme să se căsătorească. Băiatul doamnei Mioara a mulțumit producției pentru tot ajutorul de care au avut parte în aceste momente.

Yana și Andrei au acceptat să-și petreacă noapte împreună, fără camere. Doamna Mioara a spus că e decizia lor ce aleg și să facă tot ce e mai bine pentru viza Yanei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa a izbucnit în lacrimi, în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii: „Îmi e dor de cineva de ... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt. Ce s-a întâmplat între ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x