Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a ajuns acasă. Ce mesaj i-a transmis lui Andrei printr-o intervenție telefonică: „Îmi e dor...”

Andrei a avut parte de o surpriză de proporții mari la Mireasa - Capriciile Iubirii după ce Yana a părăsit competiția din cauza unor situații birocratice. Concurentul a vizionat o serie de imagini cu logodnica sa din momentul în care a ajuns la Chișinău, iar ce a urmat l-a surprins complet.

Colaj cu Andrei și Yana la Mireasa Galerie
Andrei a avut parte de o surpriză de proporții mari la Mireasa - Capriciile Iubirii după ce Yana a părăsit competiția din cauza unor situații birocratice. | Antena 1

Andrei a făcut pasul cel mare în casa Mireasa, chiar înainte ca Yana să părăsească competiția din cauza unor situații total neașteptate. Concurentul și-a cerut în căsătorie iubita cu mari emoții și vocea tremurândă.

Momentul a fost unul de-a dreptul emoționant, însă a fost întrerupt de Simona Gherghe care le-a cerut celor doi să se grabească pentru că era timpul ca tânăra să plece spre casă. Aceștia și-au spus câteva cuvinte de rămas bun, dar și-au făcut și o serie de promisiuni în privința relației lor.

La scurt timp de la plecarea Yanei din casa Mireasa, Andrei a fost invitat în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a viziona câteva imagini cu logodnica sa din momentul în care a ajuns la Chișinău.

Cum a reacționat Andrei când a auzit-o pe Yana la Mireasa - Capriciile Iubirii

Tânărul a urmărit cu zâmbetul pe buze videoclipul în care Yana transmite că a sosit cu bine acasă, acolo unde era așteptată cu nerbdare de familia ei: „Am ajuns, sunt bine, sunt în orașul Chișinău. Sunt acasă, sănătoasă”.

Surpriza a fost și mai mare pentru Andrei atunci când Gabriela Cristea i-a rostit numele logodnicei sale. Yana a intrat printr-o intervenție telefonică la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, pentru a vorbi cu partenerul său.

„Nu fac chiar bine. Sunt acasă cu familia mea. Îmi e dor de logodnicul meu. (...) Am așteptat toată ziua să iau legătura cu Andrei, să vorbim. Am înțeles că vorbim mai târziu.”, a spus concurenta.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cuplurile au avut un nou task. Cum a desurs provocarea "unica șansă"

De altfel, Yana i-a dezvăluit logodnicul său că familia o susține în tot ceea ce a făcut în casa Mireasa. Rudele tinerei au o părere foarte bună despre Andrei.

„Le-am arătat inelul, au urmărit emisiunea, au o părere foarte bune... Chiar dacă nu vorbesc limba română, cât de cât o înțeleg. Au înțeles toate mesajele care au fost și se bucură pentru mine, noi. Le pare rău că suntem într-o astfel de situației. (...) Din păcate, nu am reușit să mă văd cu mama mea pentru că era ocupată. Mătușa și sora mea i-au transmis lui Andrei să fie puternic. Le place foarte mult de Andrei!”, a mai povestit Yana.

Tânăra a ținut să își întrebe logodnicul cum se simte în urma acestor tensiuni acumulate în ultimele zile, însă concurentul a fost destul de reticient. Acesta abia și-a găsit cuvintele pentru a-i răspunde.

Yana a declarat că se uită la Andrei în fiecare zi. Concurenta și-a încurajat partenerul, spunându-i să fie puternic cât timp ea lipsește de lângă el.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Sabrina despre trecutul amoros al lui Perneș. Dezvăluirile tinerei după task-ul telefonului

„Sunt bucuroasă pentru că sunt cu familia mea, dar aș vrea să vă am și pe voi alături de mine, pe Andrei în primul rând.”, a mai adăugat ea.

Logodnica lui Andrei a avut un mesaj și pentru doamna Mioara, viitoarea sa soacră: „Vreau să vă zic să fiți puternică și să fiți calmă, că nu a rămas mult. Totul o să fie bine! Eu am speranțe mari, încerc să rezolv...”

Mireasa 2022, sezonul 5. Cuplurile au avut un nou task. Cum a desurs provocarea "unica șansă"... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara o acuză pe doamna Dana că îi ia hainele: „Nici la baie nu mă lasă”. Ce se întâmpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x