Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, discuții despre situația financiară. Cum a reacționat concurentul

Yana și Andrei au avut o discuție despre situația financiară. În timp ce Andrei este mai focusat pe familie, Yana a spus că ea preferă un stil de viață mai colorat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, discuții despre situația financiară. Cum a reacționat concurentul Galerie
Yana și Andrei, discuții despre situația financiară | Antena 1

Andrei a fost sincer cu Yana încă de la începutul relației și i-a spus că nu are suficient de mulți bani ca să-i ofere viața pe care ea a trăit-o înainte de intrarea în casa Mireasa. Yana pe de altă parte a spus că ea nu este materialistă și că nu este deloc înțeleasă în relația cu Andrei.

Yana și Andrei, discuții despre situația financiară

De aici și până la ton ridicat nu a mai fost decât un pas. După ce au fost difuzate imagini cu cearta lor și cu stilul de viață al Yanei de dinainte, Andrei a spus că el poate face cel mult un credit pentru o casă nu pentru opulență. Yana a declarat în emisia live că ea nu mai vrea stilul de viață de dinainte și că este dispusă să muncească împreună ca să se realizeze.

Cea mai supărată după difuzarea imaginilor a fost doamna Mioara. Aceasta a spus că nu o place deloc pe Yana și că este frumoasă viața fetei, dar că ai nevoie de bani mulți ca să ai parte de așa ceva.

După ce Andrei a întrebat-o pe Larisa la piscină dacă mănâncă pizza, iar Yana a fost geloasă, imaginile s-au difuzat ieri în emisia live. Yana s-a supărat foarte rău și l-a rugat pe Andrei să nu mai vorbească cu ea. Mai apoi, doamna Mioara a spus că a avut niște bănuieli și acum i s-au confirmat.

Yana mai apoi și-a luat spațiu față de Andrei și a spus că are nevoie de timp. Fata i-a explicat iubitului ei că nu vrea gelozie în relația ei, iar după ce au mers la Mireasa Capriciile Iubirii, Yana a decis să pună punct relației lor.

Yana a mai spus că dacă se vor întâlni peste 15 ani pe stradă cu siguranță nu se vor mai saluta.

Yana și Andrei s-au despărțit și nu este deloc o glumă.

Yana îl încurajează pe Andrei să renunțe la ea

Yana de la Mireasa sezon 5 i-a transmis lui Andrei că ea nu este potrivită pentru el și l-a încurajat să renunțe la ea, pe motiv că ei îi este greu să pună punct.

”Ar trebui să renunți la mine pentru că nu sunt omul potrivit. Am mai multe probleme decât... Tu nu-ți dai seama cum sunt eu, de asta spui așa. Tu te amăgești singur. Sau ai tras concluzii prea rapid”, a zis Yana.

Andrei a replicat că nu simte aceste lucruri și e convins că Yana e perfectă pentru el: ”Tu încerci să-mi spui ceva, dar nu ai curaj să mergi până la capăt”.

Yana a adăugat că vrea să-l avertizeze și apoi s-au sărutat cu foc: ”Decât să stau să scot sudoarea din mine într-o cușcă, mai bine stau cu tine să mă pupi”.

”Nu vreau să mai am aceste discuții cu tine, chiar nu vreau să-ți mai spun lucruri. Cum m-ai cunoscut tu, așa sunt. Eu nu mă schimb, sunt real. Să nu uiți lucrurile astea. Dacă vrei să-ți dai șansă să mă cunoști, dacă nu...”, i-a transmis Andrei iubitei lui.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au certat. De la ce a pornit totul... Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Sese a dorit să le ofere un sfat fiului și logodnicei Giovana. Ce le-a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x