Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, imagini de la petrecere. Cei doi s-au declarat un cuplu

La petrecerea de sâmbătă seara, Yana și Andrei au stai mai tot timpul împreună. Fata a spus că pentru ei este sfârșitul cunoașterii, iar Andrei a întrebat spre ce se îndreaptă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, imagini de la petrecere. Cei doi s-au declarat un cuplu Galerie
Yana și Andrei, imagini de la petrecere | Antena 1

Yana a spus că ea nu vrea o relație în competiție, dar a continuat să-l țină de mână pe Andrei. Băiatul a încercat să-i vorbească despre limbajul trupului, iar mai apoi s-au ținut în brațe. Concurentul s-a simțit bine în brațele Yanei, iar fata a spus din nou că nu mai vrea să cunoască pe mine.

Yana și Andrei, imagini de la petrecere

Chiar dacă s-au ținut minute în șir în brațe. După ce s-au jucat mult unul cu altul, Andrei a stat în continuare în compania fetei. Când gongul a sunat pentru închiderea ușilor, fata a cedat într-un final. 6 ore au flirtat cei doi și s-au sărutat.

Andrei a spus că nu a fost plăcut să se uite la imaginile cu ei, iar Yana a declarat în emisia live că are nevoie de timp să se gândească mai bine la ce cuvinte scoate pe gură.

Întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu, Yana și Andrei au spus că formează un cuplu. Băiatul și-a sărutat din nou pe obraz iubita.

Doamna Mioara a spus că se bucură pentru cei doi, dar că nu știa că s-au pupat.

Yana a avut o relație cu un bărbat mai în vârstă

Yana de la Mireasa sezon 5 a avut o relație cu un bărbat mai în vârstă. Ea a recunoscut în emisia live din 20 aprilie.

Un mesaj trimis de un telespectator a dezvăluit că Yana a avut un iubit cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. În text se menționa că bărbatul era căsătorit.

”Nu a fost căsătorit, are copii și cam atât.”, a afirmat Yana, care a susținut că a călătorit în zece țări. ”De la 18 am călătorit”, a mai subliniat ea.

Yana a declarat că relația a fost scurtă. ”Eu am spus că nu aș vrea să discut despre relațiile astea...”, a menționat concurenta. Ea a zis că nu s-a simțit diferența de vârstă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, discuții noi. Răzvan s-a bucurat de atenția fetei... Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a întrebat-o în live dacă îl iubește pe Perneș. Ce a răspuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x