Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce a dezvăluit Simona Gherghe despre sezonul 8 Mireasa. Detalii din culise

Simona Gherghe a dat mai multe detalii despre sezonul 8 al show-ului matrimonial Mireasa. Moderatoarea a dezvăluit că vor fi mai multe mame prezente.

simona gherghe imbracata intr-o rochie albastra Galerie
Simona Gherghe a dat mai multe detalii despre sezonul 8 al show-ului matrimonial Mireasa. Moderatoarea a dezvăluit că vor fi mai multe mame prezente. | Antena 1

Simona Gherghe a acceptat să facă dezvăluiri în cadrul emisiunii Mireasa: Confesiuni, producție exclusivă AntenaPLAY. Iată ce a spus aceasta despre noul sezon Mireasa:

Mireasa: Confesiuni. Ce a dezvăluit Simona Gherghe despre sezonul 8 Mireasa

”Ne revanșăm. Din sezonul al 8-lea, uite. Putem să le spunem în exclusivitatea telespectatorilor că în sezonul al optulea sunt mulți concurenți cu mame. Sezonul acesta s-a simțit lipsa pentru că ai văzut, e altfel implicarea unei mame și alta este implicarea emoțională a unei doamne care vine și suplinește mama. Normal, legătura aceea pe care o are mama cu puiul său nu o poate rupe nimeni, mama își simte copilul dintr-o privire. De aia este important să fie mamele, mai ales în acest format”, a zis Simona Gherghe la Mireasa Confesiuni.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce au postat Andrei și Simona după finală. Cei doi au păstrat o perioadă de tăcere

Simona Gherghe a spus că este posibil ca dinamica din casa Mireasa să fi fost alta dacă ar fi existat mai multe mame în competiție.

”Mă gândesc că dacă mama lui Antonio ar fi fost în casă, probabil că nu ar fi făcut un cuplu și nu ar fi mers spre căsătorie cu Maria. Acum toată lumea știe că familia lui Antonio nu agreează ideea căsătoriei. Poate cu o relație nu ar avea nimic împotrivă, dar ideea de căsătorie probabil că îi deranjează. Este posibil ca dacă mama lui ar fi fost în casă, lucrurile să fi evoluat în altă direcție. M-am mai gândit la un cuplu, probabil că acolo s-ar fi aranjat lucrurile. Mă gândeam la Mihai și Hatice pentru că, la fel, ei au pornit cu o poziție a familiei lui Mihai, dar apoi au înțeles și au decis să-i susțină. Poate s-ar fi întâmplat același lucru și în casă”, a explica moderatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1.

Aceasta a oferit mai multe detalii despre noul sezon Mireasa. ”Sezonul următor se va numi Iubire Infinită. V-am spus deja că sunt mulți băieți cu mame și ce pot să mai adaug este că e un casting foarte bun. Așa că abia aștept să ne întoarcem pe 28 august și să începem un nou drum alături de concurenții care s-au înscris la Mireasa sau vor să se înscrie la Mireasa.”, a mai dezvăluit Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Pe cine a susținut Miruna în sezonul 7 a show-ului matrimonial. Ce a publicat în mediul online

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al patrulea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezon 7. Ce au postat Andrei și Simona după finală. Cei doi au păstrat o perioadă de tăcere... Mireasa, sezon 7. Antonio si Maria au făcut primul live cu susținătorii. Băiatul a fost întrebat dacă mama sa a acceptat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x