Antena Căutare

"Mireasa: Confesiuni" revine cu un nou sezon exclusiv în AntenaPLAY, din 17 iulie 2024. Ce vor putea vedea fanii emisiunii

Imediat după Marea Finală a sezonului 9 Mireasa va debuta un nou sezon al producției "Mireasa: Confesiuni". Fanii show-ului matrimonial se vor bucura de interviuri cu finaliștii, dar și cu alți concurenți care s-au evidențiat pe parcursul emisiunii. Interviurile se văd exclusiv în AntenaPLAY.

"Mireasa: Confesiuni" este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY | AntenaPLAY

Finaliștii sezonului 9 Mireasa, dar și cei mai îndrăgiți concurenți care au trăit experiența oferită de show-ul matrimonial vor reveni în fața camerelor cu noi dezvăluiri incitante.

"Mireasa: Confesiuni", seria exclusivă AntenaPLAY, continuă cu sezonul 6, care îi va avea protagoniști pe concurenții Mireasa

Producția care se va vedea exclusiv în AntenaPLAY debutează miercuri, 17 iulie 2024, cu marii câștigători. Aceștia vor împărtăși impresii despre sezon și vor face dezvăluiri într-un interviu care se va vedea în AntenaPLAY la scurt timp de la Marea Finală.

Ulterior, fanii Mireasa vor putea urmări interviuri cu ceilalți finaliști și alți concurenți. Păreri pe care nu și le-au exprimat până acum, situații incitante și răsturănri de situație, toate aceste subiecte se vor regăsi în interviurile "Mireasa: Confesiuni".

Articolul continuă după reclamă

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile "Mireasa: Confesiuni"

Aceest sezon de "Mireasa: Confesiuni" va fi compus din mai multe interviuri, difuzate săptămânal în platformă.

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii vor face declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 9 își vor exprima părerea la cald despre rezultatul votului publicului.

"Mireasa: Confesiuni" este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Așadar, pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro... Când începe sezonul 10 Mireasa. Simona Gherghe a făcut anunțul: „O să fie o vacanță scurtă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x