Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon pe AntenaPLAY. Din 11 iulie, vor fi lansate săptămânal câte două interviuri

Producția Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon pe AntenaPLAY. Interviurile cu finaliștii și alți concurenți despre experiența trăită în casa Mireasa și nu numai pot fi urmărite începând cu data 11 iulie 2023, după Marea Finală a sezonul 7.

logo mireasa confesiuni de pe antenaplay Galerie
Producția Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon pe AntenaPLAY. Interviurile cu finaliștii și alți concurenți despre experiența trăită în casa Mireasa și nu numai pot fi urmărite începând cu data 11 iulie 2023, după Marea Finală a sezonul 7. | Antena 1

Finaliștii Mireasa, dar și concurenții care au trăit experiența unică oferită de competiția matrimonială vor reveni în fața camerelor cu noi dezvăluiri.

Noul sezon Mireasa: Confesiuni cuprinde 10 episoade cu cei mai îndrăgiți concurenți și finaliști.

Citește și: Când începe sezonul 8 Mireasa. „E un anunț oficial”. Simona Gherghe a oferit detalii despre noul sezon al show-ului matrimonial

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY de pe 11 iulie 2023

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al patrulea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Cel de-al şaptelea sezon Mireasa îşi desemnează câştigătorii luni, 10 iulie, de la 14:00, la Antena 1... Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x