Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Televiziunea nu e pentru oricine”

Simona Gherghe este o prezentatoare de televiziune cunoscută în România pentru moderarea emisiunilor de divertisment și reality show-uri. Una dintre aceste emisiuni este "Mireasa", un show matrimonial în care participanții încearcă să găsească dragostea și să se căsătorească în cadrul emisiunii.

Mireasa Confesiuni. Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Televiziunea nu e pentru oricine” Galerie
Mireasa Confesiuni. Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Televiziunea nu e pentru oricine” | Mireasa Confesiuni

Recent, Simona Gherghe a oferit un interviu pentru emisiunea "Mireasa - Confesiuni", disponibil integral pe AntenaPlay, în care a vorbit despre experiența sa ca moderator al acestui show matrimonial. Ea a mărturisit că a fost o provocare pentru ea, însă a și adus multe satisfacții.

Simona Gherghe a dezvăluit că cea mai dificilă parte a moderării acestui show a fost să mențină echilibrul între participanți și să gestioneze conflictele care apar în timpul emisiunii.

Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Sunt anumite tipologii, e nevoie de oameni rezistenți. (...) Un dram de charismă să poată să treacă sticla” / “Televiziunea nu e pentru oricine”

În ceea ce privește castingul pentru emisiune, Simona Gherghe a spus că există anumite tipologii pe care echipa le căută atunci când își aleg concurenții. "E nevoie de oameni rezistenți. Un dram de charismă să poată să treacă sticla", a spus ea. Simona Gherghe a subliniat faptul că televiziunea nu e pentru oricine și că este nevoie de o anumită rezistență pentru acest show.

Prezentatoarea Tv a pus accent pe faptul că producătorii cunosc foarte bine tipologiile de oameni care vor rezista în concurs, cu toată presiunea camerelor și a show-ului, subliniind faptul că acesta este primul lucru căutat de către producători atunci când aleg dintre sutele de concurenți care se înscriu.

“Sunt foarte mulți care îți doresc și se înscriu la casting și le mulțumim foarte mult, dar colegii mei care se ocupă de casting au o treabă foarte serioasă. Trebuie să aleagă niște tipologii mai speciale. Trebuie să aleagă niște oameni puternici care să reziste să stea în această captivitate, pentru că ei stau izolați aici atâtea luni. Trebuie să fie oameni stabili emoțional și ei trec printr-un test psihologic în sensul acesta, trebui să-și dorească să-și facă o familie sau măcar să aibă cea mai mică intenție. Eu știu acum, fie vorba între noi, că mulți vin după followeri, își doresc să crească în notorietate, dar la finalul sezoanelor aceștia mi-au spus că nu se așteptau să se îndrăgostească aici. Și foarte important, trebuie să aibă și un dram de charismă să poată să treacă sticla”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Simona Gheghe, dezvăluiri despre show-ul matrimonial Mireasa și începuturile sale în televiziune

Ce spune Simona Gherghe despre autenticitatea relațiilor care se formează în casa Mireasa: “E ca o ruletă rusească să te căsătorești pentru premiu”

În ceea ce privește autenticitatea relațiilor care se formează în casa Mireasa, Simona Gherghe a spus că este ca o "ruletă rusească" să te căsătorești pentru premiu, punând accentul pe faptul că iubirea primeză în casa Mireasa și că sunt exemple de cupluri care se iubesc și au făcut pasul din puritate, în situațiilor care diferă de la caz la caz, de exemplu sezone scurte sau lungi. Ea a vorbit despre Ela și Petrică, Blaze și Izabela etc.

Întrebată de ce crede că unii dintre concurenți din casa Mireasa ajung să divorțeze, Simona a spus: “Ceea ce se întâmplă la Mireasa, se întâmplă la nivelul societății. Nu toate cuplurile din păcate rezistă. Unii dintre ei au, într-adevăr, un timp foarte scurt să se cunoască, cum e sezonul acesta. Dar nu este un argument pentru care să spui că merge sau nu merge un cuplu. Important este cât de legați sunt ei și cât de hotărâți sunt să construiască la ieșirea din casa Mireasa. Greul de-acolo începe! În casă sunt sub un glob de sticlă, nu au grija a nimic. Nu e ceva anormal, așa se întâmplă și cuplurilor care se formează în afara ceasi mireasa. Noi nu putem să garantăm pentru sinceritatea celor din casă, dacă se căsătoresc pentru bani sau nu. Dac ei fac treaba sta, ei își bat joc de viitorul lor. De ce ți-ai bate joc de viața ta pentru niște bani? În primul rând nu ai garanția că îi câștigi. (...) Mi se pare că e ca la ruleta rusească”, spune Simona Gherghe.

Citește și: Andreea și Radu, foștii concurenți de la Mireasa, au devenit părinți. Andreea a născut și a publicat prima imagine cu bebelușul

Mireasa Confesiuni. Simona Gheghe, dezvăluiri despre show-ul matrimonial Mireasa și începuturile sale în televiziune... Mireasa Confesiuni. Gabriela Cristea, dezvăluiri despre munca sa de prezentator TV la Mireasa - Capriciile Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x