Căutare Live

Mireasa, ediţii speciale de sărbătoare, zilnic, de la ora 14:00, pe 29 şi 30 noiembrie şi pe 1 decembrie 2021

De ziua ei, Antena 1 sărbătoreşte cu ediţii speciale ale tuturor emisiunilor, dis de dimineaţă şi până seara. Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţă în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, Mireasa, se alătură şi el petrecerii, începând cu ora 14:00, la Antena 1.

Neatza cu Răzvan şi Dani, 3 zile cu ediţii speciale de sărbătoare, pe 29 - 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021

Antena 1

Mireasa va avea ediţii speciale de sărbătoare, zilnic, de la ora 14:00, pe 29 şi 30 noiembrie şi pe 1 decembrie 2021.

Simona Gherghe: „Cuplurile din casa Mireasa vor face roasturi unele despre altele”

„Ne îndreptăm cu paşi repezi spre marea finală a sezonului, care va avea loc pe 19 decembrie, dar până atunci, vom spune <stop joc competiţiei> şi vă vom invita să petreceţi alături de noi trei zile speciale. Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei 1, alături de concurenţii din casa Mireasa vom spune <La mulţi ani!>, dar nu ne vom sfii să ne luăm la <roast>!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

„Cuplurile din casă vor face roasturi unele despre altele, în prezenţa a doi invitaţi speciali. Despre cine este vorba, aflaţi în ediţia specială de luni!”, a mai spus aceasta.

Sărbătoarea continuă în casa Mireasa şi pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, când Simona va dezbate alături de concurenţi toate superstiţiile şi obiceiurile legate de nuntă şi chiar vor pune în practică unele dintre ele.

Cine se va descurca cel mai bine, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia Mireasa, de la ora 14:00 la Antena 1. Pe 1 Decembrie, de ziua naţională, concurenţii, îmbrăcaţi în port popular, vor avea parte de o petrecere pe cinste, cu mâncare tradiţională, gătită la ceaun chiar în casa Mireasa, de la care nu va lipsi muzica bună, interpretată live de invitaţii speciali ai zilei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Mesajul lui Sebastian pentru Adelina. Ce i-a transmis pe AntenaPLAY... Mireasa sezon 3. Andreea Buda a împlinit 25 de ani. Cum a petrecut tânăra și cum s-a fotografiat alături de Marian...
Ultimele știri