Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 13 august 2024. După interacțiunea fiului Raul cu Andrada, doamna Petronela vrea acasă. Ce a urmat în live

Andrada a spus că Raul nu este pentru ea, aducând în discuție faptul că s-au contrazis pe mai multe subiecte.

Galerie
Andrada a spus că Raul nu este pentru ea, aducând în discuție faptul că s-au contrazis pe mai multe subiecte. | Antena 1

Pentru că Mirela Vaida a spus că fata i-a dat cu flit, Raul și mama sa au fost deranjați. Moderatoarea și-a cerut scuze pentru exprimarea colocvială, iar apoi a avut loc un schimb de replici între taberele Raul - Andrada.

Citește și: Mireasa sezon 10, 13 august 2024. Tess a încheiat cunoașterea cu Bogdan: ”M-a afectat, sunt om”

Mireasa sezon 10, 13 august 2024. După interacțiunea fiului Raul cu Andrada, doamna Petronela vrea acasă

Doamna Petronela s-a supărat pentru că Mirela Vaida a spus că Andrada i-a dat cu flit lui Raul. Aceasta a cerut ieșirea sa, iar doamna Ioana a atacat-o pe fată. De cealaltă parte, Ramona și doamna Mariana i-au luat apărarea concurentei.

”Astăzi vreau plecarea mea acasă”, a zis doamna Petronela, vizibil afectată. ”Doamna Petronela, vă dau un sfat. Lăsați copilul să devină bărbat. Trăiți cinci luni, eu în două săptămâni plec. Ăsta sunteți, ăsta e formatul emisiunii. Acum nu o să-mi spuneți că nu am dreptul să o întreb pe doamna Mariana”, a reacționat Mirela Vaida.

Doamna Mariana: ”Nu mi-a plăcut cum a vorbit despre Andrada. Faptul că Bogdan este pe același picior cu Gabriel, sigur că publicul alege, dar în tot ce am văzut eu, l-am văzut pe Raul făcând o prietenie cu Gabriel. Acum eu vreau să le întreb și pe stimatele doamne cum s-ar fi simțit dacă erau în locul meu și în locul băiatului meu”.

Doamna Ioana spune că Andrada e duală și că una spune în live, iar în interacțiunile dintre ei e dispusă să accepte atingeri și pupici. ”Eu am zis așa, au discutat în bucătărie. Eram când au dat pupicul pe nas și nu s-a retras. Nu e duală. Nu am văzut că s-a retras”, a afirmat și mama lui Gabriel.

Raul a vrut să știe ce a deranjat-o atât de tare la interacțiunea cu el. ”Nu mă afectează nimic, consider că o să ne dăm cap în cap și nu are rost”, a explicat Andrada.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 13 august 2024. A sunat adrenaLinia în casa băieților. Mihai decide eliminarea unei fete

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Care e statusul relației dintre Ana și Alex de la Mireasa. Ce videoclip a apărut cu ei doi în mediul online... Mireasa sezonul 10, 13 august 2024. A sunat adrenaLinia în casa băieților. Mihai decide eliminarea unei fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x