Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 14 august 2024. Doamna Ioana a lăcrimat când vizualiza imaginile cu fiul Gabriel. Acesta se certa cu băieții

Doamna Ioana de la Mireasa e afectată de faptul că fiul Gabriel nu se poate acomoda în competiției.

Galerie
Doamna Ioana de la Mireasa e afectată de faptul că fiul Gabriel nu se poate acomoda în competiției. | Antena 1

Băieții au enumerat mai multe lucruri care îi fac să simtă că tânărul Gabriel îi sfidează. Aceștia i-au comunicat și lui, iar băiatul a răbufnit.

Mireasa sezon 10, 14 august 2024. Doamna Ioana a lăcrimat când vizualiza imaginile cu fiul Gabriel. Acesta se certa cu băieții

În timp ce urmărea cum Gabriel încerca să țină piept tuturor băieților, doamna Ioana a lăcrimat. Când i s-a cerut părerea, a refuzat să discute.

”Nu vreau să vorbesc... Nu vreau să zic nimic că după aceea... Cum au zis și doamnele de la Capricii, Gabriel a început să prindă încredere în el, să își revină.”, a spus doamna Ioana, vizibil afectată.

Aceasta l-a sfătuit pe fiul său, Gabriel, să se supună regulilor puse de băieți. Mama a plâns în timp ce vedea imaginile în care tinerii se certau cu el și râdeau pe seama lui.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 14 august 2024. Andrada a început să plângă în emisia live și a cerut să plece

”Ați râs de mine că nu am închis plasa și acum zici să o dăm naiba de plasă?!”, a răbufnit Gabriel, când Ionuț a zis în live că motivele sunt altele.

Băieții sunt amuzați de acțiunile lui, spun ei, dar nu în sens negativ. Cu toate acestea, nu e pe placul lui. Alexandru a intervenit și a spus că pe seama tuturor se fac glume, nu doar legate de Gabriel.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezonul 10, 14 august 2024. Andrada a început să plângă în emisia live și a cerut să plece... Mireasa sezonul 10, 14 august 2024. Pleacă sau rămâne Casandra? Mihai a decis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x