Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Raul și Izabelle, discuție aprinsă după petrecere. Concurenții, la cuțite

În ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10, fanii show-ului au descoperit ce s-a întâmplat între Raul și Isabelle.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

În acest sfârșit de săptămână, concurenții din casa Mireasa sezonul 10 s-au putut bucura de o petrecere pe cinste. Totuși, lucrurile nu au mers bine pentru toți concurenții. Este și cazul lui Raul și al Izabellei. Tânărul a părut că nu știe cum să o abordeze pe brunet. A urmat o discuție aprinsă între cei doi.

Raul și Izabelle, discuție aprinsă după petrecerea din casa Mireasa sezonul 10. Ce s-a întâmplat în ediția din 30 septembrie 2024

Raul nu a știut cum să o abordeze pe Isabelle la petrecerea de sâmbătă. Tânărul dornic totuși să discute cu ea, i-a cerut inclusiv ajutorul lui Stelian. Acesta l-a încurat să își ia inima în dinți și să o abordeze.

Ulterior, Isabelle și Raul s-au așezat pe canapea și au încercat să discute. Totuși, tânăra nu a părut foarte dornică de dialog și i-a zis că nu vrea să discute despre anumite subiecte. Nu a durat mult și simplul dialog s-a transformat într-un schimb acid de replici și tensiunile s-au amplificat.

Citește și: Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Ionela și Robert s-au apropiat la petrecere, dar apoi ceva neașteptat s-a întâmplat

„Hai să mergem la dans. Dacă eu vreau să discut cu tine și tu vrei să te porți cu mine ca cu un gunoi!”, a reproșat Raul.

„Știi ceva, cu tine nici nu am cum să mă comport altfel, m-am săturat de imaginile pe care tot mi le pui”, a răbufnit tânăra.

„Eu ți le pun, nu tu, care ești impulsivă și agresivă. Bravo”, a fost reacția tânărului.

Alexia a încercat să fie mediator, însă nici asta nu a calmat spiritele dintre Raul și Isabelle.

După finalul petrecerii, Raul era sătul de discuțiile purtate cu Isabelle, însă Mihai dorea niște explicații din partea acestuia.

„Nu ai de ce să fii gelos pe mine!”, i-a transmis Mihai lui Raul în timpul emisiunii live.

Ulterior, discuțiile au continuat în platoul emisiunii și Simona Gherghe a încercat să înțeleagă mai bine situația.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi ce detalii au mai ieșit la iveală.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Simona l-a ignorat pe Sorin la petrecere! Care a fost motivul și ce s-a întâmplat... Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Stelian și Ramona au avut parte de o discuție tranșantă. Ce și-au spus, fără rețin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x