Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Simona l-a ignorat pe Sorin la petrecere! Care a fost motivul și ce s-a întâmplat

În ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10, fanii show-ului au descoperit că Simona l-a ignorat pe Sorin în timpul petrecerii din weekend.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

În acest sfârșit de săptămână, concurenții din casa Mireasa sezonul 10 s-au putut bucura de o petrecere pe cinste. Totuși, lucrurile nu au mers bine pentru toți concurenții. Este și cazul lui Sorin, care a fost ignorat de Simona în timpul evenimentului. Descoperă ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt. Au ieșit la iveală detalii surprinzătoare în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10.

Simona l-a ignorat pe Sorin la petrecere! Care a fost motivul și ce s-a întâmplat, în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Sâmbătă seara, Simona era cam ignorantă cu Sorin, detaliu ce a fost imediat remarcat de fanii îndrăgitului show matrimonial de la Antena 1.

Tânăra a preferat să fie pe ringul de dans alături de ceilalți concurenți, fără să dea vreun semn că simte lipsa lui Sorin. Luat prin surprindere de cele întâmplate, tânărul a dorit să afle ce se întâmplă.

„Ce se întâmplă, ce ai? Că simt că ai ceva”, a dorit concurentul să afle.

Citește și: Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Ionela și Robert s-au apropiat la petrecere, dar apoi ceva neașteptat s-a întâmplat

„A fost exact ce am simțit. Nu știu. Nu știu de ce, tut e comporți perfect normal și eu mă simt sufocată”, a zis tânăra, care a încercat să îi explica stările ei confuze.

Ulterior, cei doi s-au adâncit în discuții și au încercat să își dea seama unde e blocajul și ce se întâmplă între ei, de fapt.

Ulterior, discuțiile au continuat în platoul emisiunii și Simona Gherghe a încercat să înțeleagă mai bine situația.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi ce detalii au mai ieșit la iveală.

Doamna Ana s-a supărat din cauza atitudinii Simonei față de Sorin și îi spunea mătușii Tamara că preferă să pună capăt relației acum: „Îmi ajunge câte lacrimi am dat pentru el”, a spus mama tânărului.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Ionela și Robert s-au apropiat la petrecere, dar apoi ceva neașteptat s-a întâmpla... Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Raul și Izabelle, discuție aprinsă după petrecere. Concurenții, la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x