Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 5 august 2024. Ce au discutat băieții, după ce fetele s-au aliniat în spatele lor, pentru date. Ce s-a aflat

După ce concurentele din casa Mireasa s-au aliniat în spatele băieților cu care și-ar dori să meargă la date, băieții au discutat despre cele întâmplate. Ramona și Casandra au dezbătut și ele subiectul, în ediția din 5 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Camerele de filmat au surprins discuțiile avute de concurenții din casa Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Săptămâna trecută, în gala din 2 august 2024, băieții din sezonul 10 al emisiunii Mireasa s-au aliniat, așteptând să vadă decizia fetelor. Rând pe rând, fiecare fată s-a așezat în spatele băiatului pe care îl place, pentru un date. În ediția de azi, fanii emisiunii au putut descoperi ce reacții au avut băieții, dar și ce au discutqat Ramona și Casanda.

Ce discuții au purtat băieții după alinierea fetelor, pentru date. Ce a ieșit la iveală în ediția din 5 august 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10

În gala de săptămâna trecută, fetele s-au aliniat în spatele băieților cu care și-au dorit să iasă la o întâlnire.

În spatele lui Stelian s-au așezat Ionela și Andrada, iar în spatele lui Alexandru s-au așezat Casandra și Daiana. Mihai a fost ales de Ana și de Ramona, iar Bogdan a fost ales de Raluca și de Tess.

Citește și: Mireasa Sezonul 10. Gabriel vrea să aibă o soție frumoasă: „Mă interesează foarte mult aspectul fizic în primul rând”

Concurenții s-au întâlnit în bucătărie și au stat de vorbă. A fost momentul în care concurenții au discutat și și-au exprimat preferințele și părerile.

Mihai, de exemplu, a spus că se simte mai atras de Ana decât de Ramona, și a zis că va acționa în consecință.

„Eu cred că a fost schema, ceva sau undeva. Rămâne de văzut”, a fost de părere Bogdan.

Unii dintre concurenți au fost de părere că fetele nu au fost în totalitate sincere cu alegerile pe care le-au făcut, ci mai degrabă s-au ferit să își exprime adevăratele preferințe.

Întrebat de către Mihai dacă îi place de Casandra, concurentul a răspuns: „Nu știu…Trebuie să îmi fac o părere, nu mă atrage cineva, poate Raluca mă atrage un pic”.

Nu doar băieții au stat de vorbă, fiindcă discuțiile au apărut și în rândul fetelor. Ramona și Casandra au discutat pe baza aceluiași subiect, fără să le fie teamă să își deschidă inima.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 5 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să afli mai multe detalii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa Sezonul 10. Gabriel vrea să aibă o soție frumoasă: „Mă interesează foarte mult aspectul fizic în primul rând”... Mireasa sezon 10, 5 august 2024. Cine este Daiana și ce detalii surprinzătoare s-au aflat despre trecutul ei. Ce afacere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x