Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 6 august 2024. Ana și Andrei au fost la primul lor date! Ce au discutat și ce lucru neașteptat s-a întâmplat

Ana și Andrei au fost la primul lor date și camerele din casa Mireasa sezonul 10 au surprins discuțiile dintre cei doi.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat la date-ul dintre Ana și Mihai de la Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Ana și Ramona s-au așezat în spatele lui Mihai în prima gală a sezonului, iar el a decis că vrea o întâlnire cu Ana. Iată ce au discutat cei doi la întâlnire, dar și cum s-au simțit unul în preajma celuilalt.

Ana și Andrei au fost la primul lor date și imaginile au fost prezentate în ediția din 6 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10. Ce au discutat și ce s-a întâmplat

Ana are 25 de ani și este din Arad, însă locuiește în Belgia, acolo unde lucrează ca ospătar la un castel. Tânăra a venit în cadrul emisiunii pentru experiență, dar și cu o dorință mare de a-și găsi marea dragoste. Concurenta se descrie ca fiind extrem de sociabilă, extrem de pasionată de echitație, citit și momente speciale alături de familie și persoana iubită.

Citește și: Mireasa sezon 10, 6 august 2024. Cine este Ana și ce dezvăluire neașteptată a făcut despre trecutul ei

Mihai are 23 de ani vine din Bistrița Năsăud. Noul concurent de la Mireasa sezon 10 este zodia Scorpion, de unde i-a fost ispirată și porecla. Tânărul este sportiv și a venit să își găsească jumătatea în cadrul show-ului matrimonial. Mihai este o fire sportivă, a terminat liceul cu program sportiv din Bistriția și a făcut timp de 10 ani ski fond și biatlon de performanță. Cu toate acestea, el a renunțat și a plecat în Germania, însă de doi ani face sporturi de contact.

În ediția din 6 august 2024 s-au prezentat imagini de la întâlnirea celor doi. Un detaliu observat imediat de ei a fost că au reușit să se asorteze la ținută, ambii preferând un imprimeu leopard.

Discuția celor doi a decurs relaxat, degajat și amândoi au pus întrebări și au dorit să afle mai multe detalii unul despre celălalt.

Citește și: Mireasa sezon 10, 29 iulie 2024. Cine este Mihai Găvan. Tânărul este fost sportiv de performanță. Cu ce se ocupă acum

Ana a spus că simte că seamănă cu Mihai și nu a durat mult până ce aceștia au început să discute dacă ei i-ar plăcea să facă sală împreună.

În timp ce savurau o gustare, Ana și Mihai au părut că apreciază din plin acest date și camerele de filmat au surprins toată discuția dintre cei doi, care pe alocuri a devenit chiar îndrăzneață.

Ce detalii au ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 6 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezon 10, 6 august 2024. Cine este Tess și ce a zis despre religia sa. Ce a recunoscut și care e numele real... Mireasa, sezon 10. Casandra a fost prima concurentă care a fost invitată în casa băieților, la cină. Ceva neașteptat s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x