Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Raluca a fost la cină în casa băieților, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască. Ce a făcut tânăra

În ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, băieții au au decis s-o invite la cină, în casa lor, pe Raluca. Descoperă ce detalii au ieșit la iveală.

Galerie
Descoperă ce a dezvăluit Raluca atunci când a luat cina cu băieții, la Mireasa sezonul 10 | Antena 1

În ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, băieții au avut șansa de-a invita o altă concurentă la ei la cină. Vă reamintim că prima fată care a mers la cină a fost Casandra, urmată apoi de Ana. După ce au discutat, concurenții au ajuns la concluzia că de data aceasta vor să o invite pe Raluca. Camerele de filmat au surprins care a fost reacția tinerei, dar și ce discuții au urmat, în ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Raluca a fost la cină în casa băieților. Ce discuții au urmat și ce a dezvăluit concurenta în ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Concurenții au vrut astfel să ridice moralul concurentei, chiar dacă au început puțin cu stângul. Bruneta s-a așezat la masă, dar a părut extrem de indiferentă față de tot ce se întâmpla în jurul lui și față de atitudinea deschisă a concurenților.

„Nu se poate să-mi schimbe nimeni starea! Mi-o schimb singură”, a fost replica acidă dată de Raluca.

„Ne bucurăm că ești aici”, a zis Ionuț

„Eu nu”, a completat tânăra.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Casandra a fost prima concurentă care a fost invitată în casa băieților, la cină. Ceva neașteptat s-a întâmplat

Într-un final, concurenta a acceptat să discute cu băieții și astfel a făcut mai multe dezvăluiri despre ea, despre pasiunea pentru psihologie. Tânăra a povestit despre cum a încercat să își vindece o trauma de abandon, dar mereu a explicat că atitudinea ei e cauzată de faptul că nu se simte bine în casa Mireasa sezonul 10.

„Nu mă interesează, nu am nicio părere”, a fost replica tinerei atunci când a fost întrebată tot felul de lucruri, lucru ce i-a cam enervat pe unii dintre băieți.

„Din păcate nu am reușit să îi ridicăm moralul, ea a venit deja implantată cu gândul că ea nu își dorește nimic”, a declarat Ionuț după cină.

Citește și: Mireasa sezon 10. Ionela și Ștefan, filmați când își fac confesiuni! Ce detalii s-au aflat despre cei doi

„Din păcate nu a fost cea mai bună energie”, a fost părerea lui Stelian.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi ce s-a mai întâmplat.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezon 10. Ionela și Ștefan, filmați când își fac confesiuni! Ce detalii s-au aflat despre cei doi... Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Ce reacții dure au avut concurenții, după ce Raluca a servit cina cu ei. Ce au spus des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x