Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Andreea Buda și-a schimbat numele pe rețelele sociale. Ce se întâmplă între ea și Marian

Andreea și Marian Pavel au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa Mireasa și chiar au plecat căsătoriți din competiție. Cei doi părea că au o relație frumoasă și nimeni și nimic nu le poate sta în cale. 

Mireasa, sezon 3. Andreea Buda și-a schimbat numele pe rețelele sociale. Ce se întâmplă între ea și Marian
Andreea Buda și-a schimbat numele pe rețelele sociale | Antena 1

Andreea Buda a publicat după ieșirea din competiție mai multe imagini din viața lor de cuplu, dar de ceva timp cei doi nu au mai apărut împreună pe rețelele sociale. Fanii au pornit speculațiile și au spus că cei doi nu mai formează un cuplu.

Andreea Buda și-a schimbat numele pe rețelele sociale

Andreea a alimentat și mai mult zvonurile despre despărțire după ce s-a fotografiat în timp ce își schimba documentele. Acum, Andreea și-a schimbat și numele de Buda în Grădinaru, numele ei de fată, în mediul online.

Nici Andreea și nici Marian nu au oferit încă detalii despre ce se întâmplă între ei, dar Andreea nu a mai apărut nici în live-urile pe care Marian le face adesea pe facebook și nici nu mai apare pe Facebook că este căsătorită cu el.

Cu toate acestea, nici Andreea și nici Marian nu au șters imaginile cu ei împreună de pe conturile pe care le au pe rețelele sociale.

Andreea Buda a fost una dintre preferatele publicului Mireasa în cel de-al treilea sezon, alături de partenerul său Marian. Cei doi au ajuns până în finală, cu șanse mari la premiu, însă alt cuplu a fost desemnat câștigător.

Speculații despre relația dintre cei doi

Dragostea lor a trecut dincolo de ecrane și viața cuplului Andreea-Marian a fost ținută sub lupă de către telespectatori și după încheierea concursului.

În show-ul matrimonial, cei doi s-au făcut remarcați felului lor de a fi și publicul a avut mare încredere că dragostea dintre ei este autentică. Timpul a trecut, iar viața lor e zi cu zi, în afara emisiunii matrimoniale, s-a dovedit a fi la fel de pasională, ca în fața camerelor. De ceva timp, însă, au apărut suspiciuni în rândul fanilor bazate pe faptul că tânăra și partenerul său nu au mai apărut împreună pe rețelele de socializare.

Din partea lor nu a venit niciun răspuns, iar întrebările fanilor au rămas fără răspuns și ipoteza că cei doi s-ar fi despărțit la nivelul de zvon. Cu toate acestea, cei doi continuă să fie activi în mediul online și împărtășesc fanilor activitățile lor zilnice.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina Rusu, veste mare pentru fani. Cu ce se ocupă în prezent fosta concurentă... Mireasa 2022, sezonul 5. Cât va sta Andrei la Chișinău și cum decurge relația cu Yana. Cei doi s-au filmat recent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x