Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Andreea și Marian Buda și-au surprins fanii cu ultimele postări de pe social media. Cum s-au pozat

Andreea și Marian, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa, au atras atenția susținătorilor, după ce activitatea lor din mediul online s-a schimbat semnificativ.

Andreea și Marian Buda și-au surpins fanii cu ultimele postări de pe social media. Cum s-au pozat

Mireasa

Andreea și Marian au demonstrat că se iubesc cu adevărat atât în cadrul emisiunii, acolo unde s-au descoperit, cât și în afara casei Mireasa, unde viața lor a căpătat contur. În Finala Mireasa sezon 3 au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Andreea și Marian, singuri în postări de o perioadă scurtă de timp. Fanii au fost îngrijorați

Povestea lor de dragoste continuă pe plaiurile Maramureșului, acolo unde cei doi își petrec viața de cuplu.

Andreea însă nu a mai fost văzută în brațele soțului ei. Dacă la început cei doi erau nedezlipiți și pe social media împărtășeau cu fanii imagini din intimitatea casei, acum, cei doi par să fie mai discreți. În ultimele zile, pe rețelele de socializare, fanii și susținătorii cuplului au realizat că cei doi nu mai postează poze împreună, apărând astfel semnele de întrebare.

Cei doi și-au îngrijorat fanii, iar în social media au apărut câteva comentarii care susțin că relația lor este fragilă în aceste clipe. Însă, nimic concret nu se știe. O dovadă solidă că cei doi sunt încă împreună este legată de pozele cu ei doi, care au rămas intacte pe paginile de social media.

Vezi în GALERIA FOTO ce a postat Andreea.

Andreea a postat pe InstaStory o imagine cu ea, aranjată și pregătită parcă să plece undeva. În timp ce Marian a publicat imagini de la evenimentele la care a fost, iar pe Instagram a postat și o descriere care a atras atenția fanilor: "Cãlãtorului ii stã bine cu drumul 😁 Traiasca mirii din aceastã searã !👌🥂".

Cum a început relația dintre Andreea și Marian

Pe data de 2 aprilie, prima noapte în care concurenții de la Mireasa sezon 3 au petrecut-o împreună a adus oficializarea legăturii lor. Atunci cei doi s-au sărutat și relația lor a început.

Spre deosebire de celelalte cupluri, Andreea și Marian au avut un parcurs marcat doar de puține neînțelegeri, lucru care a câștigat simpatia publicului Mireasa.

Nu a durat mult și băiatul și-a luat inima în dinți. I-a pregătit iubitei sale o cerere în căsătorie spectaculoasă, care a luat-o prin surprindere pe Andreea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a fost testată pozitiv cu Covid-19. Ce a transmis pe rețelele de socializare logodnica lui... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost plecarea din casă pentru Leo, Anda și doamna Dana...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x