Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria Roman, imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat fosta concurentă în Italia

Maria Roman este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Mireasa. Aceasta și-a refăcut viața după despărțirea de Liviu, iar acum se bucură de viața pe care și-o dorește.

Mireasa sezon 3. Maria Roman, imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat fosta concurentă în Italia
Maria Roman, imagini din vacanță | Instagram

Maria este o fată frumoasă care știe să-și pună în valoare calitățile fizice. De data aceasta, tânăra și-a etalat bustul într-un maiou de brand și a optat pentru un we look care i-a pus în evidență trăsăturile chipului.

Maria Roman, imagini din vacanță

Zâmbitoare și cu un machiaj discret, Maria s-a lăsat fotografiată într-un peisaj de vis, în Italia, acolo unde se află în vacanță. Pentru că mereu a fost o fashionistă convinsă, tânăra și-a uimit din nou fanii cu alegerile ei vestimentare și cu silueta pe care o posedă.

Sunt mulți cei care au comentat la postarea Mariei și i-au spus că este un om minunat și că se bucură pentru clipele pe care le trăiește. Au fost oameni care i-au mărturisit că i se citește fericirea pe chip și că îi doresc mult noroc în viață.

Penrtu că Maria este foarte activă pe rețelele sociale, fosta concurentă din casa Mireasa are o mulțime de fani care vor să afle mai multe despre ea și despre cum e viața ei personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Roman are o nouă relație

Maria Roman de la Mireasa sezon 3 iubește din nou. Tânăra, care recent a divorțat de Liviu Olteanu, și-a asumat noua relație și a postat imagini cu bărbatul care a cucerit-o.

Maria de la Mireasa sezon 3 și-a refăcut viața la brațul unui bărbat care reușește să-i aducă zâmbetul pe buze. Deși a recunoscut că are pe cineva încă de când a divorțat de Liviu, cu care nu se mai înțelegea, abia acum și-a asumat public relația.

Maria Roman strălucește. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 și-a făcut mai multe schimbări fizice și pare că divorțul de Liviu Olteanu a făcut-o mai puternică.

Deși a suferit mult după ce s-a despărțit de bărbatul cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa, Maria a găsit puterea să se vindece și să-și continue viața.

Se pare că Maria iubește din nou și recent a ales să le arate tuturor cine e bărbatul care reușește să îi aducă zâmbetul pe buze.

Frumoasa blondină a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu iubitul ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a lămurit totul. Ce se întâmplă cu relația dintre ea și Andrei... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a fost testată pozitiv cu Covid-19. Ce a transmis pe rețelele de socializare logodnica lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x