Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria Roman, imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat fosta concurentă în Italia

Maria Roman este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Mireasa. Aceasta și-a refăcut viața după despărțirea de Liviu, iar acum se bucură de viața pe care și-o dorește.

Mireasa sezon 3. Maria Roman, imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat fosta concurentă în Italia
Maria Roman, imagini din vacanță | Instagram

Maria este o fată frumoasă care știe să-și pună în valoare calitățile fizice. De data aceasta, tânăra și-a etalat bustul într-un maiou de brand și a optat pentru un we look care i-a pus în evidență trăsăturile chipului.

Maria Roman, imagini din vacanță

Zâmbitoare și cu un machiaj discret, Maria s-a lăsat fotografiată într-un peisaj de vis, în Italia, acolo unde se află în vacanță. Pentru că mereu a fost o fashionistă convinsă, tânăra și-a uimit din nou fanii cu alegerile ei vestimentare și cu silueta pe care o posedă.

Sunt mulți cei care au comentat la postarea Mariei și i-au spus că este un om minunat și că se bucură pentru clipele pe care le trăiește. Au fost oameni care i-au mărturisit că i se citește fericirea pe chip și că îi doresc mult noroc în viață.

Penrtu că Maria este foarte activă pe rețelele sociale, fosta concurentă din casa Mireasa are o mulțime de fani care vor să afle mai multe despre ea și despre cum e viața ei personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Roman are o nouă relație

Maria Roman de la Mireasa sezon 3 iubește din nou. Tânăra, care recent a divorțat de Liviu Olteanu, și-a asumat noua relație și a postat imagini cu bărbatul care a cucerit-o.

Maria de la Mireasa sezon 3 și-a refăcut viața la brațul unui bărbat care reușește să-i aducă zâmbetul pe buze. Deși a recunoscut că are pe cineva încă de când a divorțat de Liviu, cu care nu se mai înțelegea, abia acum și-a asumat public relația.

Maria Roman strălucește. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 și-a făcut mai multe schimbări fizice și pare că divorțul de Liviu Olteanu a făcut-o mai puternică.

Deși a suferit mult după ce s-a despărțit de bărbatul cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa, Maria a găsit puterea să se vindece și să-și continue viața.

Se pare că Maria iubește din nou și recent a ales să le arate tuturor cine e bărbatul care reușește să îi aducă zâmbetul pe buze.

Frumoasa blondină a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu iubitul ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a lămurit totul. Ce se întâmplă cu relația dintre ea și Andrei... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a fost testată pozitiv cu Covid-19. Ce a transmis pe rețelele de socializare logodnica lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x