Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 11 septembrie 2021. Gestul făcut de Adelina când Alexandru a mers în casa fetelor

Alexandru a mers în casa mamelor și a fetelor de la Mireasa sezon 4, unde a fost supus întrebărilor incomode ale concurentelor. La un moment dat, Adelina a părăsit livingul.

colaj de imagini cu alexandru si adelina de la mireasa sezon 4 Galerie
Alexandru a mers în casa mamelor și a fetelor de la Mireasa sezon 4, unde a fost supus întrebărilor incomode ale concurentelor. La un moment dat, Adelina a părăsit livingul | Antena 1

Alina a venit cu ideea de a-i adresa lui Alexandru niște întrebări, însă fără a dezvălui cine a avut respectiva curiozitate. Băiatul a acceptat și a fost luat prin surprindere de curiozitățile fetelor.

Ce gest a făcut Adelina când Alexandru era în casa fetelor

La acel moment, Adelina nu se afla în casa Mireasa, ci era pe terasă. Asta după ce s-a aranjat și a refuzat să-l întâmpine pe fostul ei iubit, cu care a fost împreună cinci ani. Însă Adelina nu a fost singura absentă. ”Nu vor să mă vadă”, a remarcat Alexandru.

Citește și: Băieții s-au așezat în spatele fetelor cu care vor un date. Ce au ales concurentele

După ceva timp, frumoasa concurentă a intrat în living și a ieșit la puțină vreme după. ”Știi cum e aia, când te bâzâie... intră o muscă în cadru...”, a spus Alex când Adelina încerca să-i dea ceva Elei, iar cea din urmă îi spunea să lase obiectul în cameră.

Apoi, Adelina a plecat din living.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cine este Adelina de la Mireasa sezon 4

Adelina s-a născut pe 29 septembrie 1998 la Orșova. I se mai spune și Alexandra, dar nu e prenumele din buletin. Își dorește să i se spună așa pentru că pe bunicul ei îl cheamă Alexandru și au o relație specială.

Concurenta de la Mireasa sezon 4 a urmat Liceul ”Regele Ferdinand 1” din Timișoara, profilul economic. După absolvire a decis că nu dă la facultate, așa că s-a angajat la un hotel din Timișoara, ca ospătar.

După câteva luni, a plecat în Germania, la mătușa ei. La muncă i-a plăcut, dar nu s-a acomodat cu clima, în plus nu avea prieteni, nu era viața ca în România. În luna august a acestui an a decis să se întoarcă acasă.

Mireasa 2021, sezon 4. Ela a mers în casa băieților la cină. Cum a decurs întâlnirea... Mireasa sezon 4, 11 septembrie 2021. Băieții s-au așezat în spatele fetelor cu care vor un date. Ce au ales concurentele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x