Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Ceartă între Alina și Victor. Cei doi și-au aruncat acuzații dure

Alina și Victor au avut o ceartă lungă și multe tensiuni s-au iscat între cei doi. Imaginile difuzate în gala din 13 noiembrie 2021 au fost discutate cu toată lumea din platou.

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Ceartă între Alina și Victor. Cei doi și-au aruncat acuzații dure Galerie
Mireasa, sezonul 4 | Mireasa

Gala Emisiunea Mireasa, Sezonul 4, din data de 13 noiembrie 2021. Cu deciziile bine puse la păstrare Victor a spus din nou că își dorește să plece acasă, iar Alina a reacționat fără menajamente.

Alina și Victor s-au certat și și-au aruncat replici acide. Bărbatul nu s-a mai abținut și a spus tot ce crede

”Minți, minți! Te duci în casa băieților si faci mătănii să nu fii eliminat! Acesta este adevărul și știi că doare”, a spus aceasta. Alina a continuat să-l acuze pe Victor, spunând că acesta a venit în competiție exclusiv pentru premiu și că, de fapt, suferă de lipsă de voturi!

Victor și Alina și-au aruncat acuzații dure, iar cuvintele au fost dintre cele mai grele. Bărbatul a atins toate palierele vieții Alinei, carieră, viață personală/intimă, dar și aspect fizic.

"Stai că-ți rup degetuțele alea mici, faci fractură. Stai cuminte!", spune Victor.

Totul a început de la o simplă discuție care a escaladat, iar Victor și Alina nu s-au mai putut opri.

Victor: Mie nu-mi bătea foamne la ușă! Tu ainiște blozaje emoționale, ești un om care de opt luni stă închis aici! (...)

Alina: Ceea ce vă doriți voi zilinic, adică sex, eu nu-mi dorsc lucrul ăsta

Victor: Cum să-ți dorești dacă n-ai făcut niicdată. Tu ai probleme de sănătate (...) Ți-au zis o armată de oameni că au o problemă (...) Nu te palce nimeni, Numai mamale te accepta că le faci să mănânce. Ești genul ăla de copil care stă pe lângă oameni bătrâni care să le ia casele”, spune Victor. Ai cel mai pervers caracter și pe lângă asta ai 1,45 metri. Dormi cu tocuri!"

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Simona Gherghe a răbufnit, după ce doamna Rodica a folosit un limbaj nepotrivit... Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Băieții au făcut nominalizări. Cine a primit cele mai multe voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x