Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Simona Gherghe a răbufnit, după ce doamna Rodica a folosit un limbaj nepotrivit

În emisiunea Mireasa, Sezonul 4, din data de 13 noiembrie 2021, doamna Rodica este deranjată de unele mame din casă. Se pare că spiritul de justițiar al doamnei Elena a adus nemulțumiri în casa Mireasa. Simona Gherghe a încercat să vorbească cu aceasta, însă atitudinea sa a făcut-o pe prezentatoarea TV să răbufnească: "Mi-e rușine mie să vă spun".

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Simona Gherghe a răbufnit, după ce doamna Rodica a folosit un limbaj nepotrivit Galerie
Simona Gherghe i-a atras atenția doamnei Eugenia că a vorbit foarte urât și că îi este rușine chiar ei să o tragă de mânecă să fie atentă la limbaj și comportament. "Așa? Bip, bip, bip!!? Puteți să mergeți să-i spuneți în față. Doamna Rodica, mă scuzați dar mi-e rușine mie să fac disciplină cu dumneavoastră. Mie mi-e rusine" | Mireasa

Se pare că spiritul de justițiar al doamnei Elena a adus nemulțumiri în casa Mireasa. ”Trebuie ținută la distanță, dar ce poți să faci? Vorbește toată noaptea, zici că e un radio șanț!”, a spus doamna Rodica. De partea cealaltă doamna Elena ar vrea ca gândul să-i fie numai la iubire, dar nu se poate.

Doamna Rodica, cuvinte dure. Simona Gherghe a răbufnit: "Vă tai lavaliera!"

Supărată că ar fi auzit în grădină că este jignită, doamna Rodica nu s-a mai abținut și a folosit un limbaj injurios: "Mă face ea prin grădină proastă și cu astalalta, cu muta asta. Poate pleacă mâine și să scăpăm".

De cealaltă parte, domana Elena vorbește cu Petrică și îi spune că mama sa este vorbită de rău în gradină și jignită: "Orice face nu este bun".

Simona Gherghe i-a atras atenția doamnei Rodica că a vorbit foarte urât și că îi este rușine chiar ei să o tragă de mânecă să fie atentă la limbaj și comportament. "Așa? Bip, bip, bip!!? Puteți să mergeți să-i spuneți în față. Doamna Rodica, mă scuzați dar mi-e rușine mie să fac disciplină cu dumneavoastră. Mie mi-e rusine"

De cealaltă parte, doamna Rodica s-a simțit foarte deranjată și pare că nu a acceptat sub nicio formă ceea ce a zis Simona Gherghe: "Da' că m-a făcut proastă asta nu ați auzit? I-am repetat înapoi"

"Ați folosit o mulțime de expresii jignitoare care nu-și au locul într-o adunare de oameni despre care cred că sunt civilizați"

Aceasta nu s-a oprit, iar Simona Gherghe a avertizat-o că îi va tăia lavaliera: “Vă rog frumos să nu mă acuzați de lipsă de corectitudine. Dacă aveți o problemă cu cea ați auzit mergeați la doamna Elena și Iona și le spuneți. Și cu asta am încheiat discuția! Mi-e rușine mie să vă atrag atenția, femei care aveți o vârstă. Doamna Rodica vă tai lavaliera!”, a spus Simona Gherghe.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație. Cum au petrecut cei doi... Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Ceartă între Alina și Victor. Cei doi și-au aruncat acuzații dure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x