Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Doamna Eugenia, în lacrimi după ce s-a difuzat povestea lui Marius

Marius de la Mireasa sezon 4 și-a pierdut tatăl când avea o vârstă fragedă. Atunci, la 36 de ani, doamna Eugenia s-a văzut nevoită să crească singură doi copii.

Marius de la Mireasa sezon 4 și-a pierdut tatăl când avea o vârstă fragedă. Atunci, la 36 de ani, doamna Eugenia s-a văzut nevoită să crească singură doi copii

Antena 1

Tatăl lui Marius de la Mireasa sezon 4 a murit acum 13 ani, într-un accident de muncă, pe atunci lucra în Spania. Mama nu s-a recăsătorit după tragicul eveniment.

Marius a rămas fără tată la 16 ani

Cel mai nefericit moment din viața lui a fost moartea tatălui. Avea 16 ani când s-a întâmplat. Spune că nu erau foarte apropiați, mai ales că tatăl lui era puțin mai sever cu el, nu are chiar amintiri plăcute. Marius nu avea voie să-i ”răspundă înapoi”, însă nici nu-i place să vorbească despre el.

Pentru Marius moartea părintelui a fost un șoc. O perioadă bună de timp îi amorțea partea dreaptă a feței, i se ”împăienjenea” vederea. A ținut 2 ani această problemă. A fost la medic, i-au spus că nu era ceva grav, dar a trecut greu peste.

Tatăl lui avea un farte geamăn, lucrau împreună, chiar l-a văzut când s-a electrocutat. A fost greu cu repatrierea trupului tatălui lui Marius, l-au adus în țară după 2 săptămâni, cu greu, pentru a-l înmormânta.

După difuzarea materialului despre povestea lor de viață, Marius și doamna Eugenia s-au arătat foarte triști. Ba mai mult, mama băiatului a plâns și s-a calmat după ce a fost încurajată de Simona Gherghe.

Marius a avut un blind date cu Ana

Marius și Ana au avut un blind date, care le-a trezit interesul să se cunoască. Deși foarte emoționați, cei doi au pus multe întrebări.

Pe la jumătatea întâlnirii, Ana a remarcat că nu știa numele băiatului care se ascundea după paravan, așa că l-a întrebat pe Marius cu cine are onoarea.

Nu a ținut minte, și când a ajuns în casa mamelor și a fetelor, a crezut că l-a cunoscut pe Victor, nepotul doamnei Lenu. Materialul a amuzat-o teribil pe Eugenia, care știa că fiul său are un date.

”A vorbit? El s-a născut emoționat”, a glumit ea.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri