Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Doamna Eugenia, în lacrimi după ce s-a difuzat povestea lui Marius

Marius de la Mireasa sezon 4 și-a pierdut tatăl când avea o vârstă fragedă. Atunci, la 36 de ani, doamna Eugenia s-a văzut nevoită să crească singură doi copii.

colaj de iamgini cu eugenia si marius de la mireasa sezon 4 Galerie
Marius de la Mireasa sezon 4 și-a pierdut tatăl când avea o vârstă fragedă. Atunci, la 36 de ani, doamna Eugenia s-a văzut nevoită să crească singură doi copii | Antena 1

Tatăl lui Marius de la Mireasa sezon 4 a murit acum 13 ani, într-un accident de muncă, pe atunci lucra în Spania. Mama nu s-a recăsătorit după tragicul eveniment.

Marius a rămas fără tată la 16 ani

Cel mai nefericit moment din viața lui a fost moartea tatălui. Avea 16 ani când s-a întâmplat. Spune că nu erau foarte apropiați, mai ales că tatăl lui era puțin mai sever cu el, nu are chiar amintiri plăcute. Marius nu avea voie să-i ”răspundă înapoi”, însă nici nu-i place să vorbească despre el.

Pentru Marius moartea părintelui a fost un șoc. O perioadă bună de timp îi amorțea partea dreaptă a feței, i se ”împăienjenea” vederea. A ținut 2 ani această problemă. A fost la medic, i-au spus că nu era ceva grav, dar a trecut greu peste.

Tatăl lui avea un farte geamăn, lucrau împreună, chiar l-a văzut când s-a electrocutat. A fost greu cu repatrierea trupului tatălui lui Marius, l-au adus în țară după 2 săptămâni, cu greu, pentru a-l înmormânta.

După difuzarea materialului despre povestea lor de viață, Marius și doamna Eugenia s-au arătat foarte triști. Ba mai mult, mama băiatului a plâns și s-a calmat după ce a fost încurajată de Simona Gherghe.

Marius a avut un blind date cu Ana

Marius și Ana au avut un blind date, care le-a trezit interesul să se cunoască. Deși foarte emoționați, cei doi au pus multe întrebări.

Pe la jumătatea întâlnirii, Ana a remarcat că nu știa numele băiatului care se ascundea după paravan, așa că l-a întrebat pe Marius cu cine are onoarea.

Nu a ținut minte, și când a ajuns în casa mamelor și a fetelor, a crezut că l-a cunoscut pe Victor, nepotul doamnei Lenu. Materialul a amuzat-o teribil pe Eugenia, care știa că fiul său are un date.

”A vorbit? El s-a născut emoționat”, a glumit ea.

Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Doamna Lenu, dezamăgită de atitudinea Adelinei. I-a interzis lui Victor să o cunoasc... Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Raluca și Mohamed, replici dure după gafa făcută de fată. Concurentul nu a uitat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x