Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Mama lui Alexandru face dezvăluiri despre relația lui cu Adelina

Dana Brebenoiu, mama lui Alexandru de la Mireasa sezon 4, a intrat în direct și a dezvăluit ce i-a spus Adelina înainte să se înscrie la show-ul matrimonial.

colaj de imagini cu alexandru si adelina de la mireasa sezon 4 Galerie
Dana Brebenoiu, mama lui Alexandru de la Mireasa sezon 4, a intrat în direct și a dezvăluit ce i-a spus Adelina înainte să se înscrie la show-ul matrimonial | Antena 1

”Nu e cazul să spălăm lucrurile în public.”, a spus Adelina imediat ce a auzit că fosta soacră va intra în direct pentru a clarifica lucrurile.

Mama lui Alexandru a explicat că nu este vorba despre acest lucru, ci doar vrea să lămurească niște aspecte.

”Nu le spălăm în plus. Ți-a spus că nu vrea nimic cu tine, tu ai venit după el. Nu am fost dușmanca ta, ai fost ca copilul meu. Te înțeleg că ai venit, de ce nu te-ai dus sezonul trecut sau următor? Când te-ai întors, când copilul meu s-a înscris? M-ai sunat și m-ai întrebat dacă s-a înscris la o emisiune. În primul rând, când ai venit, ai venit cu o minciună. Ce facultate ai făcut pentru secretară?”, a zis doamna Dana Brebenoiu.

Adelina a susținut că cei din producție i-au sugerat să spună altă meserie, lucru pe care staff-ul l-a negat.

”Ei știu ce au făcut, eu nu mă bag. L-a amenințat că nu o să scape niciodată de tine. Nu o dată l-a amenințat că o să-și ia viața. Să-și aducă aminte ultima dată... când a zis că și-a pus hainele în dulap la ea. L-am rugat să-i mai dea o șansă, copilul nu a acceptat așa ceva. Mai târziu o să vadă lumea adevărata ta față. Ai venit în emisiune cu scopul de a îi pune piedici. Când mai aveai puțin să ajungi în România, ai zis că Alexandru nu o să scape de tine”, a spus doamna Brebenoiu despre relatările ei despre venirea în Germania a lui Alexandru.

”Niciodată nu ați ținut la mine.”, a replicat Adelina, care a insistat că se exagerează. ”Am plecat cu demisie”, s-a apărat Adelina când mama lui Alexandru a spus că fata a plecat din Germania fără să anunțe pe nimeni.

Adelina susținea că Alexandru a mers după ea în Germania

Adelina și Alexandru de la Mireasa sezon 4 au avut o relație timp de cinci ani. Băiatul spune că ultima dată au vorbit în urmă cu trei săptămâni, când se afla în izolare.

”M-a căutat înainte să intru, eram în izolare. Gen să ne împăcăm, acum trei săptămâni. Ideea este că nu a acceptat că nu mai suntem împreună, m-a tot căutat. I-am spus clar că nu, că nu mai există nimic între noi. Nici acum 3 săptămâni. Dacă mă caută, de ce mă caută?”, a explicat Alexandru.

Adelina a negat faptul că a încercat să-l convingă să-și mai dea o șansă.

”Vorbeam amical, de locul de muncă. Mi-ai spus unde ești. Despre asta am vorbit. Am păstrat o relație de prietenie. Ai venit după mine în Germania, ți-ai pus lucrurile la mine în dulap. Să nu exagerăm.”, a spus Adelina, care a recunoscut că știa de faptul că Alexandru se va afla în competiție.

Mireasa sezon 4, 1 septembrie 2021. Mohamed și Raluca au avut un blind date... Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Doamna Lenu, dezamăgită de atitudinea Adelinei. I-a interzis lui Victor să o cunoasc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x