Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Un băiat și o fată au părăsit competiția

Isidora și Mohamed sunt cei doi concurenți care părăsesc show-ul matrimonial Mireasa sezon 4, după ce publicul a decis pe cine vrea să elimine.

Isidora este unul dintre cei doi concurenți care părăsesc show-ul matrimonial Mireasa sezon 4, după ce publicul a decis pe cine vrea să elimine

Antena 1

În urmă cu o săptămână, telespectatorii au avut de ales între patru concurenți. Cele două curse de eliminare au fost afișate pe aplicația Antena 1. Într-o majoritatea covârșitoare, publicul a ales ce concurent nu-și mai doresc în casă.

Isidora, fata eliminată de la Mireasa sezon 4

Anca și Isidora au luptat pentru a rămâne în competiția Mireasa. Într-o proporție foarte mare, telespectatorii au ales ca în show-ul matrimonial să rămână Anca, cea care a format, pentru puțină vreme, un cuplu cu Victor.

Isidora a fost curtată intens de Mohamed, însă fata, care a povestit că a avut o relație toxică cu un bărbat de origine islamică, s-a ferit să încerce ceva cu el.

Citește și: Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare

Deși săptămâni bune nu s-a pronunțat asupra băiatului care i-a atras atenția, Isidora a recunoscut că este atrasă de Marius. Tânărul nu-i împărtășește sentimentele și a spus asta clar în timpul emisiei live. Din păcate pentru Isidora, drumul ei în competiție se încheie.

Adelina a aplaudat pentru că Isidora a fost eliminată

”Mi se pare corect votul de acasă. Aș fi preferat să rămână Anca.”, a zis Alina. ”Și eu îl consider corect, nici nu a făcut ceva să rămână. Îmi pare rău că a plecat”, a spus și Ion.

”Am și aplaudat. Pentru mine e o gală foarte fericită”, a zis Adelina.

Mohamed, băiatul eliminat de la Mireasa sezon 4

Mohamed a luptat cu Seba pentru un loc în casa Mireasa sezon 4. Tânărul, care inițial a fost atras de Andrada și ulterior s-a oprit la Isidora, pare urmărit de ghinion căci niciuna dintre fete nu i-a împărtășit sentimentele.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

De cealaltă parte, Seba s-a arătat interesat de Ela, care a părut că vrea să-l cunoască. Ulterior, ea s-a îndreptat către Petrică, cel care pare ”oprit” de mama sa pentru a da curs sentimntelor pentru frumoasa concurentă.

Seba a încercat să o cunoască și pe Adelina, însă a pus punct după o discuție cu iz de gelozie. El afirma atunci că nu o mai suportă și și-a exprimat, din nou, dorința de a o cunoaște pe Ela.

Din partea publicului, Seba a primit o nouă șansă, și rămâne în competiția Mireasa sezon 4, unde speră să-și găsească iubirea. Pentru Mohamed și doamna Mihaela, mama lui, drumul în show-ul matrimonial a luat sfârșit.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri