Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Un băiat și o fată au părăsit competiția

Isidora și Mohamed sunt cei doi concurenți care părăsesc show-ul matrimonial Mireasa sezon 4, după ce publicul a decis pe cine vrea să elimine.

colaj de imagini cu adelina, anca si isidora de la mireasa sezon 4 Galerie
Isidora este unul dintre cei doi concurenți care părăsesc show-ul matrimonial Mireasa sezon 4, după ce publicul a decis pe cine vrea să elimine | Antena 1

În urmă cu o săptămână, telespectatorii au avut de ales între patru concurenți. Cele două curse de eliminare au fost afișate pe aplicația Antena 1. Într-o majoritatea covârșitoare, publicul a ales ce concurent nu-și mai doresc în casă.

Isidora, fata eliminată de la Mireasa sezon 4

Anca și Isidora au luptat pentru a rămâne în competiția Mireasa. Într-o proporție foarte mare, telespectatorii au ales ca în show-ul matrimonial să rămână Anca, cea care a format, pentru puțină vreme, un cuplu cu Victor.

Isidora a fost curtată intens de Mohamed, însă fata, care a povestit că a avut o relație toxică cu un bărbat de origine islamică, s-a ferit să încerce ceva cu el.

Citește și: Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare

Deși săptămâni bune nu s-a pronunțat asupra băiatului care i-a atras atenția, Isidora a recunoscut că este atrasă de Marius. Tânărul nu-i împărtășește sentimentele și a spus asta clar în timpul emisiei live. Din păcate pentru Isidora, drumul ei în competiție se încheie.

Adelina a aplaudat pentru că Isidora a fost eliminată

”Mi se pare corect votul de acasă. Aș fi preferat să rămână Anca.”, a zis Alina. ”Și eu îl consider corect, nici nu a făcut ceva să rămână. Îmi pare rău că a plecat”, a spus și Ion.

”Am și aplaudat. Pentru mine e o gală foarte fericită”, a zis Adelina.

Mohamed, băiatul eliminat de la Mireasa sezon 4

Mohamed a luptat cu Seba pentru un loc în casa Mireasa sezon 4. Tânărul, care inițial a fost atras de Andrada și ulterior s-a oprit la Isidora, pare urmărit de ghinion căci niciuna dintre fete nu i-a împărtășit sentimentele.

De cealaltă parte, Seba s-a arătat interesat de Ela, care a părut că vrea să-l cunoască. Ulterior, ea s-a îndreptat către Petrică, cel care pare ”oprit” de mama sa pentru a da curs sentimntelor pentru frumoasa concurentă.

Seba a încercat să o cunoască și pe Adelina, însă a pus punct după o discuție cu iz de gelozie. El afirma atunci că nu o mai suportă și și-a exprimat, din nou, dorința de a o cunoaște pe Ela.

Din partea publicului, Seba a primit o nouă șansă, și rămâne în competiția Mireasa sezon 4, unde speră să-și găsească iubirea. Pentru Mohamed și doamna Mihaela, mama lui, drumul în show-ul matrimonial a luat sfârșit.

Mireasa sezonul 4. Ce crede tatăl Anei despre Alexandru. I-a spus fără ocolișuri... Mireasa sezon 4, 25 septembrie 2021. Anca și Alexandru, shooting de cuplu. Reacția Anei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x