Căutare Live

Mireasa sezon 4, 27 noiembrie 2021. Raluca, la un pas să-l ceară în căsătorie pe Ion: “Te cer eu”. De ce vrea tânăra să facă asta

Ion și Raluca au avut o discuție despre căsătorie, inițiată chiar de tânără. Aceasta i-a propus lui Ion să fie cerută în căsătorie pentru a obține o noapte împreună, însă cu un scop precis. Despre ce este vorba.

Ion și Raluca au avut o discuție despre căsătorie, inițiată chiar de tânără. Aceasta i-a propus lui Ion să fie cerută în căsătorie pentru a obține o noapte împreună, însă cu un scop precis. Despre ce este vorba.

Mireasa

În gala de sâmbătă de la Mireasa a fost difuzat un material în care Raluca vorbea cu Ion. Tânăra i-a propus partenerului ei să o ceară în căsătorie.

Ce i-a spus Raluca lui Ion și de ce vrea tânăra să grăbească o cerere în căsătorie

Totul însă pentru a putea beneficia de o noapte fără camere, în care pot să vorbească și poți să spună lucruri fără perdea.

Ion a fost mai reținut, ba chiar a glumit pe seama ceea ce a spus Raluca, însă ea a continuat și i-a explicat că nu trebuie neapărat să se căsătorească în casă și că decizia poate fi luată în urma unei discuții care poate avea loc doar între patru pereți și patru ochi.

Raluca vrea să discute cu ion fără să fie sub umbra camerelor de filmat și pare că vrea să grăbească o cerere în căsătorie pentru a trasa linii mult mai ferme în ceea ce privește legătura lor.

“Îți propun ceva! Ce ar fi să te gândești să mă ceri. Stao, lasă-mă să termin, nu începe să râzi. Să avem o seară a noastră, să stăm retrași, să fim doar noi doi și să ne spunem tot ce gândim fără să ne mai reținem și apoi să-ți dai seama dacă ești de acord sau nu facem pasul de a semna actele”, a spus Raluca.

"Asta nu înseamnă că trebuie să ne și căsătorim (...). Eu ți-am dat o idee, treaba a! E doar o cerere, atâta tot! Hai că te cer eu!”, spune Raluca.

“Tu vrei să-mi pui cătușe, vrei să mă arestezi”, spune Ion.

“Băi, du-te, mai, de aici. Zic nu”, răspunde Ion amuzat.

Mireasa sezon 4, 27 noiembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fav... Mireasa sezon 4, 27 noiembrie 2021. Băieții și fetele au făcut nominalizări. Cine intră în cursa pentru eliminare...
Ultimele știri