Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Raluca și Mohamed, replici dure după gafa făcută de fată. Concurentul nu a uitat

Raluca și Mohamed nu vor să îngroape ”securea războiului”. Cei doi concurenți de la Mireasa sezon 4 și-au aruncat cuvinte dure în emisia live din 3 septembrie 2021.

colaj de imagini cu mohamed si raluca fat de la mireasa sezon 4 Galerie
Raluca și Mohamed nu vor să îngroape ”securea războiului”. Cei doi concurenți de la Mireasa sezon 4 și-au aruncat cuvinte dure în emisia live din 3 septembrie 2021 | Antena 1

După emisiunea din 2 septembrie 2021, Mohamed a mers în casa băieților și le-a povestit schimbul de replici cu Raluca. Băiatul era pornit să o pună într-o lumină nouă, iar Raluca consideră că de vină este refuzul ei.

De cealaltă parte, doamna Mihaela nu pare să vadă o problemă în faptul că Raluca nu s-a exprimat corect când a explicat de ce nu-l place pe fiul ei.

”După întâlnire era încântată, când l-a văzut a fost surprinsă. Nu cred că i-ar da nicio șansă Raluca. Chiar dacă se vedeau, nu cred că-i dădea o șansă. A spus că se aștepta să fie un pic mai deschis, nu creol. Am înțeles-o într-un fel, dar m-a deranjat. Putea să se exprime mai frumos. După emisiune, și-a cerut scuze și am iertat-o. Mohamed a trecut peste, a știut să se abțină.”, a spus doamna Mihaela.

Replici dure între Mohamed și Raluca

În materialul difuzat, Mohamed a spus că Raluca este parșivă, lucru care a atras furia fetei.

”Nici nu mă cunoaște și spune că sunt prefăcută. Crede că sunt prefăcută pentru că l-am refuzat. Nu mă cunoști, dar nu poți să mă judeci dacă nu mă cunoști. Mai are puțin și sare pe mine.”, a zis concurenta de la Mireasa sezon 4.

”Te-am văzut de două ori, am văzut ce fel de persoană ești și ce caracter aici. Nu trebuie să-ți ceri scuze”, a replicat Mohamed.

”Ești pe altă planetă. Nu te văd bine deloc.”, a concluzionat Mohamed. ”Noi doi nu vom avea nimic, nici aici, nici afară”, a adăugat și Raluca.

Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Doamna Eugenia, în lacrimi după ce s-a difuzat povestea lui Marius... Cosmina Popa și Alin Georgescu, foști concurenți de la Mireasa, fotografii din copilărie. Cum arătau cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x