Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion nu are o părere bună despre Alina. Ce a spus despre ea

Ion și-a creat deja o părere despre Alina, fosta concurentă de la Mireasa 3 care a primit șansa să participe și la sezonul 4. Dornică să-și găsească jumătatea, pare că a pornit cu stângul căci Ion nu are o părere bună despre ea.

colaj de imagini cu ion si alina de la mireasa sezon 4 Galerie
Ion și-a creat deja o părere despre Alina, fosta concurentă de la Mireasa 3 care a primit șansa să participe și la sezonul 4 | Antena 1

După ce au pășit în casa băieților, curiozitatea i-a mânat pe Ion și Marius să se uite în casa fetelor. În încercarea lor de a le vedea, cei doi le-au remarcat pe Alina, care purta mov.

După ce a afirmat că arată bine, Ion a remarcat că fata era fosta concurentă, despre care nu are cele mai bune gânduri.

Într-un alt moment, el nu a ezitat să-și spună părerea despre tânăra pe care a urmărit-o în sezonul 3 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion le-a cunoscut pe fete. Cine i-a atras atenția după ce a pășit în casa tinerelor

Ce spune Ion despre Alina

”Apar certurile. Apare Alina aia. Să vezi ce-i fac. Îi urez succes (n.r. să-mi facă ea). Nu am venit cu prejudecăți.”, a spus Ion despre Alina.

Doamna Rodica, mătușa lui Ion, a ținut să-i spună că Alina este o fată bună și că s-ar putea să o placă.

”E o fată cuminte, respectuoasă, ne ajută. În ziua de curățenie sunt cu ea. Aparențele înșeală. Când o s-o vezi, o să te topești.

Contre între Alina și Ion, după declarațiile controversate ale băiatului

”Aia a ta în roșu era varză. Glumesc, mă. Știi cum să te sfătuiesc? Să fugi prin peretele ăsta. Oricum, o să ne simțim unul pe altul când o să fie ticăloasta prin preajmă. A, Alina, tu chiar te întorci? Mamă, știi cum stă cu gura?! Numai așa. Eu de aia nu o suport. Dacă ai fața aia când ești happy, când ești sictirită, cum mai arăți? Auzi, după 25 de ani, am ajuns la un km distanță de fete. Nu am avut niciodată gagică. Sunt virgin, eu și Alina.”, a spus Ion.

”Ea e în rochie roșie, că trebuie să o facă”, a spus și Marius. ”Că jucăm cămașa”, l-a completat Ion, care a mai precizat că va deschide subiectul despre virginitatea sa.

”Mi-aș dori ca băieții să mă cunoască, să nu plece cu prejudecăți.”, s-a apărat Alina. ”Mi se pare că e mai frumoasă în realitate, decât la tv”, a spus Mahommed. ”Eu am căutat asta până acum. De asta mă aflu aici”, a precizat și Seba.

”Mi se pare că e un plus, nu un minus (n.r. virginitatea)”, a spus și Mahommed.

Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa sezon 4

S-a născut pe 10 ianuarie 1996 la București. Ionuț se descrie ca fiind un bărbat puțin narcisist, glumeț, ia viața mai relaxat, nu se enervează, e protectiv, puțin posesiv, nu vrea să se atingă nimeni de iubita lui, este extrem de gelos, știe că e o boală, dar spune că o stăpânește.

Nu suportă ideea ca iubita lui să aibă un prieten băiat, mai ales că Ionuț e și puțin impulsiv, dar evită bătaia, deși a făcut box.

Viitoarea soție trebuie să fie mai glumeață și să-i vrea binele. Să fie drăguță, îngrijită, ca să iasă copii frumoși. Să fie geloasă, dacă se uită și face o criză de gelozie, a doua zi îi pune inelul pe deget. Îi place mult chestia asta, când femeia devine geloasă pe nimicuri, înseamnă că îl vrea doar pentru ea.

Mireasa sezon 2. Cum arată iubitul Claudiei Ciobanu. Fosta concurentă nu-l mai ascunde... Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion le-a cunoscut pe fete. Cine i-a atras atenția după ce a pășit în casa tinerelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x