Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Victor, dezvăluiri despre doamna Lenu. Concurentul spune că este alt om în afara casei

Doamna Lenu este împotriva relației lui Victor cu Andrada. Ea susține că fata este conflictuală, însă la fel o vede și nepotul ei pe doamna Lenu. Băiatul le-a povestit concurenților că aceasta nu ar fi la fel și-n viața reală, cum este în casa Mireasa sezon 4.

”Abia ieri a fost ea. Mi-a zis mie în privat, în rest, în casă, se abține, dar o deranjează multe chestii că o cunosc. Dacă ar fi fost acasă, ieșea fum pe aici. Se ceartă rău, mai ales dacă i se pare că e neîndreptățită sau așa, face urât rău. Când eram mai tânără, eram eu mai mic și avea de împărțit niște moșteniri și un frate de al lor a luat tot.

Ceilalți au acceptat situația, nu i-au purtat prea mare dușmănie, dar ea... din momentul ăla nu a mai vorbit cu el nici în ziua când a murit. L-a și bătut de două ori pe scară, ăla a venit să se împace și a sărit la bătaie la el. I-a dat cu ceva în cap. Cu un vecin a mai avut ea, l-a mușcat de deget, a urlat ăla. Mie îmi e frică cu inima, cu asta. Se consumă mult. Acum că i s-a pus, are piticii puși. Trebuie să le fac să se placă (n.r. pe ea și Andrada).”, i-a spus Victor lui Alexandru.

Acesta a mai povestit un episod în care femeile dragi din viața lui nu au fost de acord cu partenera pe care și-a ales-o.

”M-am dus cu o fată la ea și nu a zis nimic. A doua zi, m-am dus la ea, și a zis: Ce faci, mă, cu borfetul ăsta? Doamne, când am auzit. Foarte urât a vorbit, nici nu o cunoștea. Pe mine nu m-a dat înapoi. Pe mine mai tare mă înrăiește.”, a mai adăugat el, după care a afirmat că se referea la mama lui.

Reacția doamnei Lenu după dezvăluirile lui Victor

”Ce frumos m-a descris. Așa, în culori frumoase, de curcubeu. Dacă nu-mi place o fată, nu trebuie să-i spun? Victor a venit la mine acasă cu fete finuțe, delicate, vorbeau frumos. Andrada vorbește foarte urât, este vulgară.”, a afirmat doamna Lenu.

”Orice femeie înjură dacă se enervează. Cât de calmă e o femeie, când o iau dracii dă foc la casă.”, a replicat Victor.

Doamna Lenu e convinsă că Andrada și Victor nu vor avea o relație de durată.

”Nu cred că vor fi împreună. Victoraș, tu nu suporți caracterul ei. Nu suporți să o auzi cum vorbește. Sâmbătă noaptea eu dormeam și m-am trezit în țipetele și urletei ei. Și numai bip bip.”, a zis doamna Lenu la Antena Stars.

Mătușa lui Victor a sunat în direct

Loredana, fiica doamnei Lenu, consideră că Andrada și Victor formează un cuplu frumos și că vor reuși să rămână împreună mult timp.

Loredana, fiica doamnei Lenu: ”Cred că trebuie să vin acolo, să fac puțină ordine. Mama, te rog, vino acasă. Măi, Victor, îmi place de amândoi, sunteți frumoși, nebuni și sunteți adevărați. Cu toate nebuniile voastre, ia-i steluțele de ninga Andradei. Calmați-vă unul pe altul și mergeți mai departe că eu chiar vă văd împreună.

Eu vreau să-l văd pe acel Victor pe care publicul nu-l cunoaște. Ții minte că acum câțiva ani ai salvat o femeie de la bătaie. Ții minte când o bătea bărbatul în stradă și nu se băga nimeni, tu erai un copil și ai salvat-o. Noi știm cum te-am crescut și tu nu ești cel care ești acolo. Te rog, din suflet, susținătorii voștri dau bani din buzunar. Andrada să nu mai fie haiducii lui șapte cai și să-i ia apărarea Adelinei. Fiecare e vaccinat acolo și e major, fiecare își cunoaște interesul.”

Mireasa sezon 4, 21 septembrie 2021. Ce gânduri are Ana cu Alexandru. Fata a spus ce rețineri are... Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică sunt în cunoaștere, dar doamna Ioana este împotriva lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x