Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana a născut o fetiță. Sese a publicat prima imagine cu bebelușul

Giovana a născut pe 22 mai 2023. Tânăra a devenit pentru prima dată mămică. Soțul ei a publicat prima imagine cu fetița lor în salonul de maternitate.

Mireasa, sezon 5. Giovana a născut o fetiță. Sese a publicat prima imagine cu bebelușul Galerie
Mireasa, sezon 5. Giovana a născut o fetiță. Sese a publicat prima imagine cu bebelușul | Mireasa

Giovanna de la Mireasa a născut o fetiță pe 22 mai 2023. Giovana și Sese trăiesc o frumoasă poveste de iubire care a început în casa Mireasa. Tinerii și-au văzut visul cu ochii, s-au căsătorit, au câștigat marele premiu, iar acum au fost binecuvântați cu un copilaș.

Giovana a născut o fetiță pe 22 mai. Iată prima poză cu beblușul în sala de maternitate

Sese a publicat prima imagine cu fetița lui și a scris următorul mesaj care a înduioșat inimile tuturor: "Cea mai frumoasa zi din viața noastră.Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții , fetița noastră frumoasa și sănătoasă.Am cele mai frumoase și puternice fete,sunt foarte mândru de ele.Va iubesc mult ,fetele mele".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Revenim cu informații proaspete.

Sese și Giovana au demonstrat că se iubesc, iar în Finala Mireasa sezon 5 au emoționat pe toată lumea câștigând marele premiu. Povestea lor de dragoste continuă dincolo de luminile reflectoarelor. Cei doi au ales să meargă unul lângă celălalt pe cărarea iubirii, după ce, în Finala show-ului matrimonial ei au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios. Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Surpriza pe care i-a făcut-o Giovana lui Sese de ziua lui. Ce i-a transmis fosta câștigătoare soțului său

Mireasa sezon 7, 23 mai 2023. Dima părăsește competiția. Anunțul făcut de Simona Gherghe în live... Mireasa, sezon 7. Ce și-au spus Dima și Sabrina înainte ca băiatul să plece din competiție. Ce reacție a avut fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x