Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima imagine cu Ares, fiul lor, alături de Hurrem. Ipostaza înduioșătoare cu frățiorii

Giovana a publicat primele imagini în care se vede chipul fiului ei și al lui Sese. Câștigătorii sezonului 5 i-au încântat pe fanii lor cu imaginea în care apar cei doi copii ai lor.

Galerie
Prima imagine cu chipul lui Ares, fiul lui Sese și al Giovanei. Cum a fost surprins bebelușul alături de surioara lui | Instagram

Giovana a publicat pe rețelele sociale imagini în care Hurrem Selina apare alături de frățiorul ei. Micuța îl îndrăgește deja pe Ares și este foarte apropiată de bebeluș.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce semnificație are numele Ares, pe care îl poartă fiul Giovanei și al lui Sese. Însemnătatea specială a numelui

Cum i-a susprins Giovana pe cei doi copii ai ei și ai lui Sese

În imaginile publicate de Giovana, fetița apare foarte zâmbitoare alături de fratele ei mai mic.

Articolul continuă după reclamă

Sese și Giovana au devenit părinți pentru a doua oară, pe 25 iunie 2024. Câștigătorii sezonului 5 Mireasa sunt în culmea fericirii. „Pe 25.06.2024 familia noastră frumoasă s-a mărit cu un îngeraș de băiat pe numele lui Ares. Adevarata bogăție sunt copiii, iar noi suntem mândri de cei doi îngerași ai noștri.Te iubesc mult, soția mea puternică, pentru că mi-ai oferit aceasta bogăție. Vă pupam si va îmbrățișăm, familia Seserman”, este mesajului publicat de Sese pe rețelele sociale.

Hurrem Selina Seserman are un frățior mai mic pe nume Ares. Între cei doi frați este o diferență de vârstă de un an și o lună, fata fiind născută pe 22 mai 2023 și băiatul pe 25 iunie 2024.

Giovana a declarat că Sese i-a fost de mare ajutor cu Selina și se bazează pe el și în creșterea lui Ares.

„Nu cred că aș fi putut fără el să mă descurc. Apreciez femeile care își cresc singure copiii. Mi se pare obositor. Făr el nu cred că aș fi putut. Și acum urmează al doilea. El oricum a mai tuns și alte persoane, doar că nu pe bani. Cu marele premiu încă n-am făcut nimic. Îi avem tot acolo și tot o să mai strângem. Eu vreau să ne luăm casă și avem nevoie de mai mulți bani”, a spus Giovana.

Sese și Giovana, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în casa show-ului matrimonial, iar acum au devenit părinți pentru a doua oară.

Recent, Sese și Giovana au împlinit 2 ani de căsnicie. „În urmă cu 2 ani ne-am unit destinele ,am devenit un întreg și o familie. În acești ani mi-ai oferit 2 copii frumoși, sănătoși și multe clipe frumoase împreună. Te iubesc pentru felul tau special de a fi și mai ales pentru că ești o MAMA în adevăratul cuvânt. Cu ocazia acestei zile vreau să îți spun că TE IUBESC foarte mult si in următorii ani să fim la fel iubitori,veseli și sănătoși .Va iubesc pe toți trei Giovi💛Hürrem♥️ și Ares”, i-a transmis Sese Giovanei în ziua în care au împlinit 2 ani de căsnicie.

Mireasa: Confesiuni cu Laura și Albert. Ce spun cei doi despre relațiile și cunoașterile pe care le-au avut în emisiune... Mireasa Confesiuni. De ce Cristian și Antonia au plecat separat după Marea Finală. Ce spun despre doamna Daniela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x