Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis

Yana de la Mireasa a dezvăluit faptul că și-a deschis cont pe o platformă de adulți, unde publică diverse imagini cu ea în diverse ipostaze.

Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis Galerie
Mireasa sezon 5. Yana și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce imagini a postat și ce mesaj a transmis | Antena 1

Yana și-a făcut un cont pe o patformă de adulți, mai precis pe OnlyFans, unde postează imagni cu ea în ipostaze sexy. Aceasta a fost criticată de unii dintre fanii pentru ceea ce face, însă ei pare să nu-i pese.

Yana și-a făcut cont de OnlyFans și a publicat primele imagini. Iată ce a transmis pe rețelele de socializare

Yana și-a făcut cont de OnlyFans și nu vrea ca oamenii care nu o înțeleg să-i mai urmăească activitatea dacă nu sunt de acord cu noul ei stil de viață. Aceasta a postat deja primele imagini cu noul ei job online.

Citește și: Mireasa sezon 5. Cum au arătat Yana și Andrei la cea mai recentă apariție TV. Cuplul a strălucit

„Tristețea mare. Doamnelor/ Domnilor/ fete și băieți... nu este nevoie să mă anunțați că nu mă mai urmăriți, eu nu țin pe nimeni cu forța. Chiar vă rog din suflet să plecați de pe pagina mea, cei care nu rezonează cu mine”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Din ce se poate vedea de pe rețelele de socializare, Yana și Andrei nu ar mai forma un cuplu. Drept urmare, fosta concurentă a emisiunii ar putea fi o femeie liberă care poate face orice își dorește. De curând, a postat o imagine poate mult prea îndrăzneață ar spune fanii ei.

Deși cei doi au petrecut sărbătorile împreună, ea a scris un mesaj prin care și-a asigurat fanii că între ei încă există o relație. Yana a scris astfel: ”Andrei a luat decizia să sărbătorească anul nou lângă familia sa. Până la ultimul moment credeam că vom reuși să sărbătorim această sărbătoare împreună, dar cum ați observat am fost separați. De la restul presupunerilor în privința relației între noi vă rog să vă abțineți, e treaba noastră”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana, cea mai îndrăzneață imagine de până acum. Cum s-a pozat pe internet fosta concurentă

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de companie lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

Nici măcar informațiile care veneau de afară, și care nu au fost dovedite, nu au putut să dărâme ce iubirea lor crea. Reticentă la început și foarte reținută, Yana i-a demonstrat iubitului ei că își dorește să rămână împreună.

Mireasa sezonul 4. Ela și Petrică, imaginea emoționantă pe care au publicat-o cu ei, după pierderea copilului. Ce au tra... Mireasa, sezonul 5. Sese și Giovana au împlinit 11 luni de relație. Ce i-a transmis tânărul soției însărcinate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x