Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Cine a câștigat proba Cabina Telefonică. Task-ul s-a terminat dimineața târziu

Valentin, Gabriela, Miruna, Cosmin, Alex, Raluca, Deni, Viorel, Andrei au reușit să intre în Cabina Telefonică. Ela și Petrică, alături de Larisa, au fost cei care au dat start-ul probei grele. În sezonul 6 s-a bătut recordul. Ultimii doi concurenți au rezistat 9:49 ore.

colaj de imagini cu concurentii in cabina telefonica Galerie
Valentin, Gabriela, Miruna, Cosmin, Alex, Raluca, Deni, Viorel au reușit să intre în Cabina Telefonică. Ela și Petrică, alături de Larisa, au fost cei care au dat start-ul probei grele. | Antena 1

Concurenții singuri nu au putut participa, cu toate că Ada și Adina și-ar fi dorit să ajungă la hotel, pentru a se relaxa. ”Rezistam destul de mult”, a zis George.

Proba a început cu nemulțumiri, Paul acuzând că ai săi colegi de competiție au furat startul. De asemenea, s-a ridicat tonul și în momentul când tinerii au intrat în cabină pentru că nu era suficient loc și ușile nu se închideau.

Miruna a ieșit prima din cabina telefonică

Prima care a ieșit din cabină a fost Miruna, după 15-20 minute. ”Cosmin, eu cred că ies. Mi-e rău. Văd negru. Vreau să ies, vă rog. Îmi e rău. Nu mai aud.”, a spus iubita lui Cosmin.

Cum a ieșit, fata s-a așezat pe trepte. George și doamna Flori i-au adus apă, însă a fost nevoie și de ajutor specializat. Medicul din casa Mireasa a venit la fată și i-a dat un calciu.

”Ești bine, Miru? Te iubesc”, a afirmat Cosmin, care încă se afla în Cabina Telefonică.

Discuții tensionate în timpul probei Cabina Telefonică

Tinerii au încercat să-i facă pe combatanți să renunțe la probă pentru a elibera cabina și a ajunge mai repede la final. Raluca le-a tachinat pe Deni și Gabriela, iar acestea au răspuns.

Băieții nu au fost așa vocali, mai puțin Alex. Cosmin și Andrei au fost foarte liniștiți, până la un moment dat. În timp ce Miruna l-a ținut de vorbă pe iubitul ei, partenerul Ingăi s-a concentrat pe câștigarea probei și îi încuraja pe ceilalți să abandoneze.

La un moment dat, Andrei nu a mai putut și a renunțat. Acestuia i s-a făcut rău după 4 ore și jumătate.

”Mă simt presat. Alexandru, ai adormit tati?! Nu mai stau, să vină cineva să mă scoată. Mi se face greață”, a spus Andrei.

La scurt timp, a urmat un abandon în grup pentru că orele treceau și devenea tot mai dificil pentru tineri să meargă mai departe.

Valentin este cel care a ieșit următorul din cabina telefonică. A urmat Deni. La scurt timp, Viorel a avut un schimb de replici cu Alex și Raluca. Lui i s-a reproșat că nu ține mâna ridicată. Nici el nu a mai rezistat mult la proba Cabina Telefonică.

Și Alex a ieșit, iar Gabriela și Raluca au rămas în cabina telefonică. Cele două au rezistat 9 ore și 49 de minute în cea mai grea probă a sezonului 6 Mireasa.

”Mă deconectasem, nu mai eram aici. Mă gândeam la lucrurile care îmi făceau plăcere. Efectiv nu eram aici”, a zis Raluca. Gabriela a susținut că și ea a procedat la fel. ”Am zis e clar, lupta e a mea. Strâng din dinți. Mă așteptam să iasă mai repede că are probleme cu piciorul”, a zis fata despre ieșirea lui Valentin.

Proba a devenit și mai grea în Finală. 9:49 atât a rezistat Raluca, căreia i-a cedat mâna. Gabriela este cea care a reușit să rămână în picioare după aproape 10 ore de concurs și a câștigat o noapte la hotel.

Fetele s-au îmbrățișat și felicitat după finalizarea probei Cabina Telefonică: ”Nu mai aveam control. M-am deconectat atât de tare încât nu mai eram acolo. Am cedat. Nu mi s-a părut fair play. Sunt un om fair play și cel mai bun om să câștige. Eu mă gândesc la ce mi se spune. Chiar sunt într-un cuplu de atât timp”.

Mireasa sezon 6, 9 noiembrie 2022. Raluca i-a transmis Gabrielei că a primit mesaje despre ea. Cum răspunde fata acuzați... Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Ada și Roxana, conflict după ce prima a dansat cu Paul: ”Mi-a spus că îi place parfu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x