Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Cum a reacționat Miruna după ce au apărut capturi cu notița ei din telefon

După task-ul telefoanelor de la Mireasa în mediul online au apărut capturi cu notița pe care Cosmin a descoperit-o în telefonul logodnicei.

Colaj cu Miruna și Cosmin de la Mireasa Galerie
Miruna de la Mirasa s-a supărat după ce au apărut capturi cu notița ei din telefon | Antena 1

În notița pe care Cosmin a găsit-o în telefonul Mirunei, era vorba despre bărbatul însurat de care Miruna a fost îndrăgostită în trecut. După ce și-a dat seama că vor apărea capturi, Miruna a avut o reacție nervoasă în fața lui Cosmin.

„Poate mă agit prea mult. Dar dacă nu s-ar insista așa… Eu nu-mi doream să citească nici prietena cea mai bună ce am scris acolo. Sunt niște descărcări”, i-a spus Miruna lui Cosmin.

„Mi-ai zis ești hoață, ești bandită ai șters. Așa au prins ăștia pastila. Nu dai curs, dar scoți în evidență. Toate comentariile pleacă de la noi”, i-a mai sus fata iubitului.

„Am ajuns de râsul Pământului! Mai erau 2 săptămâni și plecam acasă. A fost un prieten care m-a ajutat și m-am îndrăgostit! Mama ei de notiță! Eram sigură că o să se facă capturi. Te rog să închei subiectul ăsta”, a spus Miruna.

„Ce detaliu s-a aflat acum? S-a știut despre povestea asta”, i-a spus Cosmin Mirunei.

Ce a răspuns Miruna de la Mireasa, întrebată de ce și-a îndreptat supărarea către Cosmin

Întrebată în emisia live de Mireasa de ce și-a îndreptat supărarea pe Cosmin, Miruna a răspuns că nu-și dorea să se deschidă din nou acest subiect.

Doamna Adriana a declarat că ea credea că povestea cu Luță este una inventată.

„Jocul ăsta cu e o invenție, nu e o invenție… știi formatul.. știi că nu poți să te ascunzi. Nu e nimeni aici să te judece. Tu trăiești pentru grupuri”, i-a spus Simona Gherghe Mirunei.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Foștii cocurenți au venit la petrecere. Cu cine au interacționat Damaris și Ada... Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Miruna și-a ieșit din fire în fața lui Paul. Ce cuvinte grele i-a spus băiatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x