Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Raluca a putut participa la task-ul telefoanelor. Ce a găsit în telefonul lui Alex

În emisia live de Mireasa de pe 12 decembrie 2022, s-a discutat despre task-ul telefoanelor la care au participat Raluca și Alex. Fata a reușit să-și deblocheze telefonul, așa că a putut participa la task.

Colaj cu Raluca și Alex Galerie
Raluca de la Mireasa a putut participa la task-ul telefoanelor | Antena 1

Pentru că vineri Raluca nu a putut participa la task-ul telefoanelor din cauza faptului că nu-și amintea parola, fanii emisiunii au avut de răspuns la întrebarea: „Credeți ca Raluca este onestă și într-adevăr și-a uitat parola de la telefon?”

Simona Gherghe a anunțat că răspunsul majoritar a fost unul pozitiv. 65.34% dintre respondenți au spus că ei cred că Raluca a fost onestă, iar 34.68 au răspuns „Nu”.

Ce a găsit Raluca în telefonul lui Alex

Raluca și Alex au putut participa la task-ul telefoanelor, pentru că fsta și-a rezolvat problema. Raluca a găsit în telefonul lui Alex videoclipuri indecente.

„Sunt foarte multe poze cu ea dezbrăcată. Nici nu știu dacă să continui să mă uit”, a spus Raluca privind imaginile din telefonul de trupă al lui Alex.

„Eu nu știu cum o femeie acceptă să fie filmată. Nu sunt nebună. Nu mă afectează trecutul, dar nu pot să spun că țopăi acum că am văzut imaginile alea super porcoase. Lasă-mă să asimilez. Tu ai fost gigolo, armăsar ceva”, i-a spus Raluca logodnicului ei.

În emisia live de Mireasa Raluca și Alex au discutat despre task-ul telefoanelor.

„În 2017 și 2018 nu aveam gândirea pe care o am acum. Îmi pare rău de Raluca că a trebuit să vadă lucrurile alea”.

„Au fost imagini cu un puternic impact emoțional. Aș fi preferat să le fi șters”, a spus Raluca.

„Eu n-am înțeles de ce într-o relație trebuie să te filmezi și să faci poze”, a mai spus fata.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Miruna și-a ieșit din fire în fața lui Paul. Ce cuvinte grele i-a spus băiatului... Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Ce cupluri au depus actele în vederea căsătoriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x