Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Paul și-a recunoscut greșelile față de Roxana: „Am fost gelos, recunosc”

Roxana și Paul de la Mireasa au avut timp să discute despre situația dintre ei, iar tânărul și-a recunoscut greșelile, în emisia live de pe 14 septembrie 2022.

Colaj cu Paul și Roxana Galerie
Paul de la Mireasa și-a recunoscut greșelile față de Roxana | Antena 1

În pauza publicitară din emisia de pe 13 septembrie 2022 Paul și Roxana au avut parte d eo discuție tensionată, în care tânăra i-a spus clar băiatului că nimeni nu o influențează în decizii:

„Nu mai da vina pe alte persoane că nu-s copil nimic”, a spus Roxana.

„Am fost gelos, recunosc”, i-a spus Paul Roxanei, referindu-se la gestul tinerei de a pune mâna lui Giorgio pe piciorul ei.

În emisia live de pe 14 septembrie 2022 de Miresa cei doi au mărturisit că au avut un date unde au vorbit pe larg despre situația lor, iar tânărul și-a recunoscut greșelile.

„Am vorbit mai multe am și spus că am greșit. A spus că a trecut peste”, a spus Paul.

Roxana a dat de înțeles că este dispusă să-i dea ocazia lui Paul să demonstreze că are intenții srioase.

„O să demonstreze în fapte. Că vorbe am tot auzit”, a spus Roxana.

Întrebată dacă mai vrea să cunoască pe cineva din casa Mireasa Roxana a spus că momentan nu,

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 13 septembrie 2022. Cine a câștigat task-ul cheilor. Băieții au avut un joc cu o miză importantă... Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Valentin a continuat conflictul cu Giorgio și Raluca. Ce s-a întâmplat în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x