Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Roxana și Paul au avut un date, după tensiunile de la petrecere. Cum s-au simțit

Paul și Roxana de la Mireasa au avut parte de primul date în afara casei. În emisia de pe 15 septembrie 2022 Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi în ce stadiu sunt privind cunoașpterea.

Paul și Roxana Galerie
Interacțiunea dintre Paul și Roxana de la Mireasa e ca o joacă de-a șoarecele și pisica | Antena 1

Pentru că a câștigat task-ul cheilor, Paul a invitat-o pe Roxana la un date, prilej cu care cei doi au reușit să mai îndepărteze tensiunile dintre ei. Cei doi și-au făcut mărturisiri, iar la testimoniale tânăra a declarat că îl place pe Paul și că simte că va forma un cuplu cu el. Date-ul a venit la scurt timp după ce Paul a sărutat-o la petrecerea de sâmbătă pe Roxana, apoi a dansat lasciv cu Denisa.

Când au fost întrebați dacă formează un cuplu Roxana a spus nu iar Paul da, iar tânăra i-a spus la întâlnire băiatului că regretă getul: „Mi-a părut rău că ți-am spus nu”.

„Eram sigur că vei spune da pentru că atunci când s-a terminat party păreai că ai trecut peste”, i-a spus Paul Roxanei.

„Sunt sigur că doar pe ea aș dori-o într-o relație cu mine în această emisiune. Vreau să merg cât mai departe. Îmi place din ce în ce mai mult de ea”, a spus Paul la testimoniale.

„Simt că o să formăm un cuplu”, a spus Roxana la testimoniale.

Întrebați de Simona Gherghe în emisia live d epe 15 septembrie 2022 de Mireasa în ce stadiu sunt, Paul a răspuns:

„Într-o cuplo-cunoaștere. Sunt într-o cunoaștere cu ea, dar îmi vine să o sărut”.

Totuși, încercând să o sărute pe Roxana în direct, a avut parte de un refuz.

„Mai așteptăm. Tot ce pot să zic e că am avut emoții la date”, a spus Roxana.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Andrei și Viorel au intrat în competiție directă pentru inima lui Deni. Cum au surp... Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Mama lui Damaris a intrat în direct. Mesajul care a emoționat-o până la lacrimi pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x