Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare. Premieră în show-ul matrimonial

Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare de la Mireasa sezon 6. Andrei și Giorgio s-au aflat în pericol de a părăsi competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare. Premieră în show-ul matrimonial Galerie
Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare de la Mireasa sezon 6. Andrei și Giorgio s-au aflat în pericol de a părăsi competiția matrimonială de la Antena 1. | Antena 1

Timp de o săptămână, fanii Mireasa au votat pe platforma http://mireasa.a1.ro și Aplicația Antena 1 băiatul pe care nu îl mai doresc în competiție. Andrei și Giorgio au fost propuși spre eliminare de către concurenții Mireasa.

Rezultatul cursei de eliminare de la Mireasa sezon 6

Înainte de a deschide plicul cu voturile telespectatorilor, Andrei și Giorgio au spus care sunt regretele lor legate de experiența Mireasa.

”Mi-ar părea rău pentru că nu am reușit să îmi îndeplinesc scopul de a mă căsători aici, în emisiune”, a spus Giorgio.

Citește și: Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Mamele au nominalizat. Ce fete intră în cursa de eliminare

”Că nu am cunoscut-o suficient pe Deni. Cum a venit și persoana de care m-am atașat... e momentul să plec. Dacă aș pleca, plec cu o învățătură. Am învățat multe. Sunt foarte emoționat”, a zis și Andrei.

Deni s-a emoționat tare înainte de a fi anunțat rezultatul cursei de eliminare. Ea a zis că i-ar părea rău pentru ambii băieți, dar mai mult pentru Andrei.

”Voturile sunt la egalitate. S-a votat mult, fifty-fifty. Ce putem noi să facem e să vă mai dăm o săptămână. Aveți încă o săptămână la dispoziție pentru a arăta că meritați să rămâneți”, a spus Simona Gherghe.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Roxana și Paul au declarat că formează un cuplu. Ce părere are mama fetei despre el... Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Mamele au nominalizat. Ce fete intră în cursa de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x