Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Deni, deranjată de atitudinea lui Viorel la petrecerea burlacilor. Ce nu i-a plăcut

La petrecerea burlacilor, Viorel s-a retras cu una dintre tinere în dormitor. În timp ce fata încerca să-l ispitească, Deni a observat că iubitul ei se bucura de compania acesteia.

colaj de imagini cu deni, viorel si o ispita la mireasa sezon 6 Galerie
La petrecerea burlacilor, Viorel s-a retras cu una dintre tinere în dormitor. În timp ce fata încerca să-l ispitească, Deni a observat că iubitul ei se bucura de compania acesteia. | Antena 1

Tânăra brunetă i-a transmis că îl place și l-a admirat până în acel moment, când i se pare că nu este asumat. De cealaltă parte, Viorel a continuat discuția, însă nu s-a simțit confortabil când fata s-a apropiat fizic de el.

El a evitat, pe cât posibil, contactul fizic și i-a reamintit acesteia că are iubita. Totuși, nu s-a sfiit să-i spună că ar fi făcut ce simte chiar în fața camerelor, însă nu este cazul.

Reacția lui Deni când a văzut imaginile de la petrecerea burlacilor

”Mda, nu știu ce să zic. Făcea pe inabordabilul, dar în același timp nu părea să-i displacă. Lucruri deplasate nu cred că au fost. Ce am discutat noi în pauză, legat de atitudine... Se aștepta să fiu mai fermă (...) la același lucru am fost și eu atentă, la atitudine.”, a zis Deni.

Cei doi au avut o discuție în pauza dintre emisiuni, căci Viorel a fost deranjat de faptul că Deni nu s-a opus vehement oricărei interacțiuni la petrecerea burlăcițelor. Inițial, el a refuzat să comenteze imaginile și a făcut-o abia după ce a discutat cu logodnica lui.

”M-a deranjat atitudinea ei. Ea a spus că are o atitudine respingătoare când cineva forțează. A aruncat niște cuvinte mari, că ar respinge și ar face chiar urât”, a spus și Viorel.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Gabriela a vorbit cu mama ei despre situația cu Valentin. Ce sfaturi a primit de aca... Mireasa sezon 6. Cât alcool ar fi băut Miruna, de fapt, conform unor medici. Gabriela Cristea a dezvăluit părerea experț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x